MotoNews.pl

O w mordę 2 - popatrzcie na przednie swiatła...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Masakra

Nie to żebym narzekał, ale wygląda obrzydliwie. Może i ktoś się przy tym napracował ale w tym wykonaniu nie pasuje to zupełnie do 126P. Może gdyby te światła były płynnie wkomponowane w karoserię przodu to by coś z tego było ale w tych wystajacych plastikach
Uważam (pewnie przyzwyczjenie robi swoje), że do malucha nie pasują żedne takie wynalazki, już lepiej własciciel by sobie jakieś fajne okragłe halogeny zamontował. Niby każdy ma swój gust i może wszystko jesli cos mu się podoba, ale lepiej czasami żeby niektórzy nic nie robili w dziedzinie tuningu
A jak już jesteśmy w temacie, to ostatnio parę razy widziałem we Wrocławiu malucha, w którym pomysłowy własciciel zaspawał miejsca po światłach z tyłu i w szeroki plastikowy zderzak wstawił światła od seicento. Też wygląda to tragicznie (dodatkowo przykre wrażenie potęguje fakt, że krzywo poszpachlował miejsca po starych lampach, a przy tych w zderzaku widać mnóstwo kleju).

jak dlamnie lipa na max te swiatla

hahahahahah
dobre ahahah
Wiecie co wydaje mi sie ze to malec PREZESA STRONKI WIEJSKI TUNING.PL AHHAHAHAHAHAHA dobre

Coś mu nie poszło z tymi światłami maluch wygląda jakby miał wytrzeszcz

maluch ogolnie wyglada calkiem ladnie gdyby nie te swiatla.
no ale coz ludzie maja rozne rzeczy w glowie
pozdro

powiem krotko fujjjjjjjjj

Ehm, Bozia rozumu nie dała? Owszem, ktoś się napracował, ale po co, skoro to spierniczył?

Cooooooooooo??? czegoś takiego to nie widziałem nigdy na oczy - paskudnie to wygląda!!! Reszta ok tylko co on to ma w tym miejscu gdzie ja teraz mam wloty .

Jakbym nadepnął na żabę

Odbiła mi sie kolacja jak zobaczyłem przód, światła bleeee!!!

Maluszek spox ale te światła wygląda jak by ktoś mu je n chamca wcisnął

Rzeczywiście te światła są do bani.
Ten kto umieszczał ogłoszenie mógł sobie darować zdjęcie z przodu.

no niebardzo, jakas straszna lipa,koles przegiol ostro

o kurwa... patrze na tyl boki ... fajnie fajnie... wlaczylem ostatnia fotke i mi kopara opadla... Jak tak mozna zjebac czyt. ztjuninkowac samochod ? bo Tuning to sie raczej nie nazywa

Za coś takiego powinni karać
Tak oszpecić samochód

Elementom wiejskiego tuningu mówię stanowcze NIE!!!

[ wiadomość edytowana przez: migiel dnia 2003-09-26 11:05:51 ]

Tak patrzac z boku to fajne autko, nezle fele i w miare zadbany, ale ten przod to chyba jakis fotomantaz czy co??? TRAGEDIA

BOZE !!! Ale porażka maxymalna !!! W sumie od tyłu i od boku fajnie wyglada ale.... przód to ja widziałem lepszy już nawet w samochodzie z 1902 roku Maxymalnie ktos przedobrzył z tymi światłam, zeby były one rózno z "grillem" i dodatkowo lekko "podkreślone" to nawet by fajnie wygladało
Moze ten gościu nie chce go sprzedac i specjalnie dał taką fotke

proponuje jakis samosąd co wy na to , może mnie uniewinnią

patrze sobiei mysle z czego oni smieja.... spox malcz tuning itd. A tu nagle jak grom z jasnego nieba kurwa ale debil jak mozna zepsuc samochod.