Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bociangsm Opel Senator B 3.0 12V Szczecinek | 2003-09-25 21:15:40 Siema!
Nie działa mi podgrzewanie jednego fotela, kierwocy działa a pasażera nie,byłem u elektryka pobawil sie i mowi ze zepsuta jkest grzalka,czy da rade to naprawic?Prad do fotela dochodzi,takze na bnk cos z fotelem,najgorsze ze fotel skórzany i czy trzeba by go jak cos rozbierac,czy moze jest jakis patent.Pozdrawiam |
bzyk21 opel omega kobylin | 2003-09-25 21:58:01 WITAM
Miałem kiedyś ten sam problem. Co się okazało. Trzeba było rozebrać fotel i wymontować grzałke(mate) okazało się że miałem przepalony jeden kabelek i niegrzło. Po połączeniu przerwanych kabli wszystko było ok. U ciebie może być to samo. ![]() |
![]() NAZAR (S) RegionAdmin VECTRA B 1.8 16V ŁÓDŹ | 2004-02-12 08:40:18 Witam wywalam ten post bo właśnie przydarzyło mi się to samo tylko u mnie nie grzeje od kierowcy ![]() ![]() |
![]() Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-02-12 17:54:56 macie mały problem z fotelami.
Ja kupiłem moją vectre i nie wiedziałem nawet że mam podgrzewanie foteli, a ostatnio patrzę sobie po konsoli a tam włącznik do podgrzewania. Grzać nie grzeje, dlaczego? bo nie mam odpowiednich foteli, ktoś je wymienił na zwykłe materiałowe. Pytanie gdzie kupić skórzane włącznie z tylną kanapą? Pozdrawiam: Bufi. |
![]() paweldm Pełnoprawny Klubowicz Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2004-02-12 18:42:07 U mnie grzeje tylko w pupcię. Czy aby napewno w plecki też powinno grzać?? |
![]() Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-02-12 19:15:13 mam kolegę który pracuje w Opel Polska - fabryka w Gliwicach.
romawiałem z nim w jakich miejscach grzeje fotel i tak jak zostało poniżej napisane: tyłek i plecy. Pozdrawiam: Bufi. |
![]() Sebek2 Forumowicz Opel Senator B Bełchatów | 2004-02-12 22:15:52 Witam!Rozbierałem troche już podgrzewanych foteli różnych marek i zawsze było siedzenie i oparcie.Bez zdjęcia pokrycia nie ma szans na naprawienie ![]() |
![]() -Mietek- Omega 2.5 V6 Jastrzębie Zdrój | 2004-02-13 16:09:16 łeee to w takim razie u mnie też plecki się popsuły ........ ![]() |