MotoNews.pl
3 Podgrzewanie fotela !!! (26252/267)

Podgrzewanie fotela !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema!
Nie działa mi podgrzewanie jednego fotela, kierwocy działa a pasażera nie,byłem u elektryka pobawil sie i mowi ze zepsuta jkest grzalka,czy da rade to naprawic?Prad do fotela dochodzi,takze na bnk cos z fotelem,najgorsze ze fotel skórzany i czy trzeba by go jak cos rozbierac,czy moze jest jakis patent.Pozdrawiam

WITAM
Miałem kiedyś ten sam problem. Co się okazało. Trzeba było rozebrać fotel i wymontować grzałke(mate) okazało się że miałem przepalony jeden kabelek i niegrzło. Po połączeniu przerwanych kabli wszystko było ok. U ciebie może być to samo.

Witam wywalam ten post bo właśnie przydarzyło mi się to samo tylko u mnie nie grzeje od kierowcy jak można wyjąć bez darcia papy tę grzałkę-ma ktoś pomysł?

Cytat:
2004-02-12 08:40:18, NAZAR pisze:
Witam wywalam ten post bo właśnie przydarzyło mi się to samo tylko u mnie nie grzeje od kierowcy jak można wyjąć bez darcia papy tę grzałkę-ma ktoś pomysł?

Nazar - ja to zrobilem za instrukcja od Bocka- wywalasz fotel - zdejmujesz spinki materialow wkladasz raczke i lutujesz urwany kabelek przy zlaczce - 100% ze tak jest - w obu fotelach w tym samym miejscy mialem tak samo. - pamietaj ze oprocz grzanego siedziska masz tez podgrzewane plecki tam tez jest kostka z grzaniem. Calos operacji - latem zajela mi 1h

macie mały problem z fotelami.
Ja kupiłem moją vectre i nie wiedziałem nawet że mam podgrzewanie foteli, a ostatnio patrzę sobie po konsoli a tam włącznik do podgrzewania.
Grzać nie grzeje, dlaczego? bo nie mam odpowiednich foteli, ktoś je wymienił na zwykłe materiałowe.
Pytanie gdzie kupić skórzane włącznie z tylną kanapą?

Pozdrawiam: Bufi.

U mnie grzeje tylko w pupcię. Czy aby napewno w plecki też powinno grzać??

mam kolegę który pracuje w Opel Polska - fabryka w Gliwicach.
romawiałem z nim w jakich miejscach grzeje fotel i tak jak zostało poniżej napisane: tyłek i plecy.

Pozdrawiam: Bufi.

Witam!Rozbierałem troche już podgrzewanych foteli różnych marek i zawsze było siedzenie i oparcie.Bez zdjęcia pokrycia nie ma szans na naprawienie Pozdrowienia

łeee to w takim razie u mnie też plecki się popsuły ........