Rajd Barbórki 2011

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś się wybiera ?
Bilety olać, są fajne miejsca bez biletów

Cytat:
2011-12-02 08:21:07, gregor125 pisze:
Ktoś się wybiera ? Bilety olać, są fajne miejsca bez biletów

Ja się nie dogadałem z dupozawracaczami,ale podobno jedzie Boroń jako pilot w swoim maluchu , 130tc jedzie z nim na oglądare (pewnie jeszcze ktoś się zabierze) , my z częścią ekipy krk będziemy kibicować przy piwku przed monitorem
Swoją drogą gratulacje za przesunięcie terminu ...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2011-12-02 08:21:07, gregor125 pisze:
Bilety olać, są fajne miejsca bez biletów

Tak? A możesz coś podpowiedzieć tu albo na priv?

2007 rok był chyba ostatni kiedy dało się stanąć na dziko przy Karowej na oglądare, potem poustawiali trybuny, ochroniarzy...

Cytat:
2011-12-02 12:18:42, jaqo pisze:
Tak? A możesz coś podpowiedzieć tu albo na priv?

tez poprosze info - moze i ja sie skusze w koncu

Cytat:
2011-12-02 13:22:16, Bielus pisze:
2007 rok był chyba ostatni kiedy dało się stanąć na dziko przy Karowej na oglądare, potem poustawiali trybuny, ochroniarzy...

Nie na dziko, tylko normalnie.

OS Żerań.- jestem tam od 8.00 8.15 rano.
jadąc od Legionowa, zaraz za pętlą tramwajową, na żeraniu - pod mostem Grota (pod wiaduktem, skręcamy przez tory na wał nad wisłą, do końca i w lewo i jesteśmy nad torem FSo, widać praktycznie 80 % trasy.
OS Wyścigi konne.
Należy skręćić zaraz za wyścigami w prawo na światłach - jadąc w kierunki Piaseczna, obok Statolila.
Po 300 metrach mamy skręt w prawo do magazynów Poczty polskiej. Należy tam dojechać i wdrapać się na budynki - garaże przy samym murze, widać praktycznie 50 % odcinka.
Z drugiej strony toru wyścigowego od Puławskiej- idąć wdłuż płotu - nie mylić z murem - obok Orlenu, dochodzimy do budynków różnych firm, które są czynne.
Wbijamy się do środka na ostatnie piętro.
Widok doskonały
OS Karowa,
Siadamy wygodnie przed tv i właczamy TVp SPORT, czy inną stację, z transmisją odcinka.browar, drink co kto lubi.

Cytat:
2011-12-02 14:18:59, gregor125 pisze:
OS Karowa, Siadamy wygodnie przed tv i właczamy TVp SPORT, czy inną stację, z transmisją odcinka.browar, drink co kto lubi.

To my z Marem tez bedziemy na Karowej

Cytat:
2011-12-02 14:18:59, gregor125 pisze:
OS Żerań.- jestem tam od 8.00 8.15 rano. jadąc od Legionowa, zaraz za pętlą tramwajową, na żeraniu - pod mostem Grota (pod wiaduktem, skręcamy przez tory na wał nad wisłą, do końca i w lewo i jesteśmy nad torem FSo, widać praktycznie 80 % trasy. OS Wyścigi konne. Należy skręćić zaraz za wyścigami w prawo na światłach - jadąc w kierunki Piaseczna, obok Statolila. Po 300 metrach mamy skręt w prawo do magazynów Poczty polskiej. Należy tam dojechać i wdrapać się na budynki - garaże przy samym murze, widać praktycznie 50 % odcinka. Z drugiej strony toru wyścigowego od Puławskiej- idąć wdłuż płotu - nie mylić z murem - obok Orlenu, dochodzimy do budynków różnych firm, które są czynne. Wbijamy się do środka na ostatnie piętro. Widok doskonały OS Karowa, Siadamy wygodnie przed tv i właczamy TVp SPORT, czy inną stację, z transmisją odcinka.browar, drink co kto lubi.

TVP Sport to chyba jedyna stacja, która pokazuje tranmisję z Barbórki. Będą dwie o 12.15 z OS Bemowo i od 17.55 do 20.05 z OS Karowa. Jeśli chodzi o Karową to jak w latach ubiegłych pokażą ostatnią 20-15 startujących. Faktycznie Karowa zacznie się o 16-tej przejazdami załóg "Oldtimer". Ja będę zgodnie z tradycją ziębił d...ę, dzięki Matce Boskiej Pieniężnej na trybunie

Taki to pożyje Kto bogatemu zabroni

Cytat:
2011-12-02 17:01:22, 5Turbo pisze:
Taki to pożyje Kto bogatemu zabroni

Jakby był taki bogaty to bym też tak jak Wy śmigał w KJSach, track day`ach, classic cup i innych Matka Boska Pieniężna przynajmniej raz w roku mnie sponsoruje

gdzie mozna obejrzec TVP sport w necie ?

Tomek fajny przejazd Promotem Wielkie brawa!!!

Szału nie było. Zimny slick z przodu totalnie nie trzymał. Lepiej by seryjna guma trzymała. No i okrutnie dziurawo.

http://www.youtube.com/watch?v=Nz5TYxHo9dA

No no prawidłowo!

ogólnie szału nie było, dotyczy to samego rajdu.
A puszczenie legen na końcu to pomysł debila,
Po bemowie totalna rujnacja aut .
Natomiast na żeraniu Kadet i Manta były zaj....
Jechało to po prostu bałdzo szybko

Jako zawodnik sie wypowiem, że jestem tak nie wyjeżdżony, taki czuje niedosyt że aż zaczynam żałować że za tą kasę nie kupiłem szpery czy czegoś innego do auta.
Gdyby chociaż były dwie pętle to bym nie narzekał, ale jedna pętla to przesada. Ja rajd skończyłem o godzinie 11. Masakra.

Cytat:
2011-12-04 13:52:46, 5Turbo pisze:
Szału nie było. Zimny slick z przodu totalnie nie trzymał. Lepiej by seryjna guma trzymała. No i okrutnie dziurawo.

I tak lepszy efekt niż u Patryka

Cytat:
2011-12-04 19:52:20, gregor125 pisze:
ogólnie szału nie było, dotyczy to samego rajdu. A puszczenie legen na końcu to pomysł debila, Po bemowie totalna rujnacja aut . Natomiast na żeraniu Kadet i Manta były zaj.... Jechało to po prostu bałdzo szybko

Zgadzam się w 100%, założenie było takie, że mięli ich puścić przed finałową 30-tką. W ogóle skoro to legendy to trzeba było puścić wszystkich, trwałoby to dłużej, ale byłoby fajniej. Poza tym kto z obecnych kibiców kojarzy te nazwiska: Ciecierzyński, Postawka, Gac, Orski, Bielak, Chałas? "cieciorka". To powinien być ukłon w ich stronę.