MotoNews.pl
12Fiat 1300 - 1500 milletrecento i millecinquecento (26292/0)

Fiat 1300 - 1500 milletrecento i millecinquecento

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos ma jakies namairy na takie samochody ? Moze ktos jezdzi czyms takim na codzien ....jak z dostepem do charakterystycznych rzeczy do takich aut .....? itd itd.

pozdr
B.

PS:Czeczun - dres jestes ze nie przyjedziesz do Krakowa no ale nauka to nauka

stary.... jedz do chorwacji tam takie fiaty pod nazwa zastava 13001500 stoja co 10 kilometrow przy drodze do wziecia ..... serio.... mam juz 3 miejsca upatrzone w chorwacji gdzie takie auta stoja porzucone w lepszym stanie niz u nas po remoncie... papier od rzeczoznawcy i flaszka dla jakiegos chorwata zeby ci to "sprzedal" i wioo do kraju...
ps: to bardzo fajne auta! mechanika to 100% f-125 polski,, tylko blachy inne i ladniejsze

Cytat:
2003-09-26 16:07:05, Bart128 pisze:
stary.... jedz do chorwacji tam takie fiaty pod nazwa zastava 13001500 stoja co 10 kilometrow przy drodze do wziecia ..... serio.... mam juz 3 miejsca upatrzone w chorwacji gdzie takie auta stoja porzucone w lepszym stanie niz u nas po remoncie... papier od rzeczoznawcy i flaszka dla jakiegos chorwata zeby ci to "sprzedal" i wioo do kraju...
ps: to bardzo fajne auta! mechanika to 100% f-125 polski,, tylko blachy inne i ladniejsze

Zastanawiam sie nad tym czarnym ze stajni (Adrian i Michal).....tylko troche druciarski ten fiat i skrzynie ma w podlodze.
Moze faktycznie sie wybiore do Chorwacji.....chyba ze Misiek go sprzeda za przywoita kase.

PS:Skoro tam tak zajebiscie mozna nabyc Zastave to mi przywiez dam Ci skrzynke wodki .......

[ wiadomość edytowana przez: Bullitt dnia 2003-09-26 21:19:27 ]