II Śląski zlocik fotki by Adminek.!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ wszyscy robią nowe wątki z fotkami wiec ja też zrobie może niekażdy zauważyć linka w długim już poście o zlocie.!!!
Tomek niewiem co ty kombinujesz z tym Piwkie.pl umnie jakoś bzyka spoko.!

a tu adresik http://www.silesiancup2.prv.pl/

przyjemnego ogladania jest 65 fotek.!

Nie mogłem tego wątku pozostawić bez odpowiedzi
Oglądnięte i ściągnięte !
Niezły aparacik

O rany! ale się naoglądałem!!!
WYSZŁO FAJNIŚCIE!!!

poszło już

a problem polegał na tym że zamiast ftp.piwko.pl musiałem wklepac ftp.website.pl, bo mieli siakąś awarie - coś takiego znalazłem u nich na forum

Adam jak zrobić coś takiego jak Ty masz???

nie chce mi się recznie do każdej fotki robić miniaturke....che to zautomatyzować

Tomek , nie wiem jak Adam robi miniaturki ale jest taki mały i sprawny programik "Batch Thumbs" który robi automatycznie ze wskazanych zdjąć na miniaturki o określonej wielkości dodatkowo można zmienić nazwy dużej ilości plików.
Poszukaj w sieci jak nie znajdzies to daj znać podeśl Ci.

GG

Miniaturki to najlepiej (ja tak uwazam ) to ACDSee ma taka opcje ustawiasz ile ma byc procent orginalu i do jakiego katalogu i w momencie masz wszystko tak jak powinno.

Obecnie mam ACDSee 4.0 i ta opcja jest - jest to bardzo popularna przeglądarka obrazków

poszukam przez kaze, a jak nie znajde to dam znać

ACDSee 5.0 PL + Mpower tools tez ACD.! masz tam coś takiego jak HTML generator wskazujesz fotki dajesz ile ma być kolumn i wierszy na stronie jakie duże maja być miniaturki i ENTER a reszta robi się sama.!!!!!!!!!!!!! minuta i stronki zrobione.!!!!

a teraz nutka piracka...

ACD 5.0
ACD Mpower

jak zassasz rozszerzenia zmień na "rar" i wszystko jasne.!!!!

dzieki wielkie

jeszcze raz ja musze pobrać acd jeszcze raz bo zrobił się jakiś klops

A czy ten ACDSee jest z crackiem?
I co to za pakiet Mpower?

Pozwoliłem sobie zassać oferowany programik. Mam nadzieję, że mi to wybaczysz Adminek ?