Nowe foty mojej bestyjki:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mozecie ja podziwiac w profilu dzieki czuczujest jeszcze przy nim troche roboty-e domu leza zapinki na maske oraz czekaja juz aluskiniedlugo bedzie aktualizacja-a tymczasem podziwiajcie i oceniajcie-fotki w profilu

Nie ma za co dziekować .
Miło ze mogłem pomóc z fotkami !!!!!!!
Auto po prostu super - wygląda super - widac iel pracy w niego włozyłes i serca !!!!!!
Widziałbym tylko zderzak chromowany z przodu .
Ładniej by wyglądało . Powodzenia w dalszych pracach nad Kantem

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2003-09-28 22:30:48 ]

Tak dla mnie to chromowany zderzak z przodu poprawiłby troche jego wygląd, ogólnie troche inny styl masz ale za całe autko i tak brawo . Widać że siedziałeś nad nim duzo czasu!!

ja bym nie zakładał żadnego przedniego zderzaka, tak jest bardziej agresywnie... tylko wymyśl coś, czym możnaby tylni zastąpić no i czekam na fele, mam nadzieję, że po ich założeniu zniknie to, czego najbardziej nie lubię w kantach-koła są schowane w nadkolach

a ja sie czepiam zawsze tego samego - nie ma gleby.Przykro mi panowie kanciasci,ale odkad widzialem typowo rajdowego kanta pieknie obnizonego i to jak on sie trzyma bede sie trzymal mojej wersji.zawias przede wszystkim!!!!autko ogolnie fajne

zawias bedzie-ale po zimie-teraz nie warto w to inwestowac,a o tylnim zderzaku ciagle mysle-musze go zmienic

no ladnie ja bym jeszcze widzial glatka klape i ciemne szyby czekam na nastepna porcje fotek

widze,ze nie podoba sie reszcie moj samochodtylko jeden wlasciciel 125p sie wypowiedzial-reszta przemilczala moj bolidlipa...................

co ty mowisz! autko bardzo ladne. Tylko gleba, alusy i jakies dystanse i bedzie full wypas !

fajny fajny BTW. nie tylko ty planujesz wiosenne zglebienie

no wlasnie ja tez bede glebil na wiosne
a samochod ok tak jak pisza alu daje wg mnie najwiecej wiec pospiesz sie

a tak w ogole to wiesz co mi sie w twoim wozie podoba naj.?

kolor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Optyczny tuning DF-a to nie "moja bajka",ale...
-Autko zadbane,widać,że mnóstwo czasu,pracy i serca w nie wkładasz,a to najważniejsze
-Ładne aluski jak najbardziej będą "na miejscu"
-Tylny spojler...hmmm,wywalić
-Dokładka z przodu wygląda super ze zderzakiem,bez niego przód kanta jest strasznie "wysoki"
-Tak jak koledzy piszą,dużo zyska po obniżeniu
-Czarne kierunki:jestem na NIE,sam kieeeedyś miałem,widoczność takich świateł fatalna
-Naklejka z przedniej szyby won!
-Brak klamek z tyłu,co kto lubi,ja nie lubię...
Powodzenia w dalszych pracach przy Fiaciorku,grunt to serducho włożone w pracę .Pozdrawiam!

a mi się podoba każdy zadbany kant! najpierw się napatrzę a potem cierpię w ciszy siedząc w kącie
al eto nic , ja tez powoli staram sie robić swojego, a po zimie zamiast gleby czek amni ewymiana drzwi i wtedy jak najszybciej lakierka.
wybrałem w końcu kolorek dla swojego, oby się udało . oto fotka- chodzi oczywiscie o tego zielonego

i jeszcze żebym dorwał takie sliczne, idealne kołpaczki...ach!!cudo!!

Brawo Magnum!Mój kombik właśnie lakieruje się na zbliżony kolorek .A kołpaczki,właśnie takie,w idealnym stanie już na niego czekają...

o kołpaczkach juz pisałem a dzisiaj znalazłem kanta-wrak który słuzy jako przechowalnia parasolek i stojaków ulicznemu sprzedawcy obrazów..ale ja nie o tym!
na tym kancie są załozone błyszczace czysciutkie i prościutkie zderzaczki z kłami - stan dosłownie idealny, od rozmyslań jak one mogły trafić do tej kupki rdzy do której sa przykręcone rozbolała mnie głowa :0
w kazdym razie musze sie przyczaić na tego faceta bo sprawa jest warta zachodu(akurat dzisiaj go nie było a ja tez tam codziennie nie bywam)

hihi i będzie kolorek, zderzaczki, kołapki z klasyka a buda z końca producji