MotoNews.pl

[K]Opone Dunlop Sp Winter Response

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie poszukuję takowej opony w rozmiarze 165/85/14.Niestety objeżdziłem większość wulkanizatorów w okolicy i żaden nie ma takowej opony do sprzedania .Więc gdyby komus gdzieś takowa opona zalegała chętnie ją przygarnę.

na pewno nie zrobiłeś pomyłki w rozmiarze?

Cytat:
2012-04-02 16:55:26, tadzik128 pisze:
na pewno nie zrobiłeś pomyłki w rozmiarze?

Zrobiłem pomyłkę dziękuje za zwrócenie uwagi

Póżniej jak zejdę do samochodu spojrzę dokładnie na rozmiar jaki poszukuję.

[ wiadomość edytowana przez: Paszczus dnia 2012-04-02 17:50:34 ]

Up nadal poszukuję takowej opony w rozmiarze 185/60/14

Na pewno szukając po forach masz dużą szansę taką oponę znaleźć. Tylko upewnij się że napisałeś na wszystkich forach, łącznie z Panią Domu .
Najlepszy, jeśli nie jedyny sposób na znalezienie pojedynki to chyba niestety alledrogo. Ale skoro masz internet to chyba od tego zacząłeś? I nic nie znalazłeś?
Jeśli nie ma w >> TRWAJĄCYCH << to przejrzyj >> ZAKOŃCZONE << i tam gdzie nie było ofert pytaj czy jeszcze mają.
Internet fajna rzecz, allegro w sumie też ale SZUKAĆ TRZEBA UMIEĆ. Niestety jak wpiszesz całe oznaczenie to raczej niewiele znajdziesz więc trzeba pokombinować .

Race D dzieki za linka zakonczonymi aukcjami.Fakt poszukwiania opony zacząłem od alledrogo ale nie mogłem znaleść opony w tym rozmiarze ... aktualnie kilka dnia miałem awarię komputera wiec bardzo dziekuję za linka z zakończonymi aukcjami - teraz zapewne znajdę tą gumę

Proszem Ciem bardzo. Jednak nie polecam sie na przyszłość jako że zwykle brakuje mi czasu nawet na poszukanie wszystkiego dla siebie .