Adminowanie - ponowne

Ankieta: Czy chcesz żeby Lasombra był Adminem (dalej)
TAK
NIE
Niech zostanie honorowym członkiem
Nie mam zdania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poniewaz dostalem pare wiadomosci ze zle zrozumiano pytanie postanowilem jeszcze raz rozpisac glosowanie, przepraszam, i zastrzegam ze nie jest to dlatego ze wyniki mi sie nie podobaly

chodzi o to ze dwie osoby zle zaglosowaly a czesc uznala ze pytanie jest zle sformulowane.

wiec powowna ankieta

hmm cholera troche glupi jestem.. jak liczymy glosy na "nie wiem" i jak na "honorowy czlonek" ??

Cytat:
2003-09-29 21:58:32, Lasombra pisze:
hmm cholera troche glupi jestem.. jak liczymy glosy na "nie wiem" i jak na "honorowy czlonek" ??

Nie wiem - nie liczymy
Honorowy członek - to chyba na nie?

ja bym to liczył za NIE

a teraz z poprzedniego tematu, ale przeniosłem tu
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

2003-09-29 18:43:07, Lasombra pisze:
Saper co do niewiadomych to hmmm

Dupnie polozony lakier to ma Tomek na glowie a kasowalem bo uwazam za szczyt chamstwa i braku kultury pisac posty na publicznym forum ktore sa wyjatkowo podyktowane niechecia do mnie na temat mojego samochodu kiedy ja akurat chce go sprzedac.
Decyzja o sprzedazy zostala podjeta odgornie ja nie jestem wlascieielm espero
a ze kupilem alfe.. no coz serce nie sluga...

cos jeszcze Saper ?

--------------------------------------------------------------------------------

szczytem chamstwa i braku kultury jest kasowanie postów które krytykują auto moderatora.

odnośnie twojego auta - to wiem że jesteś zwykłym bananem któremu tatuś kupuje samochód. tatuś ma dużo $ to kupuje alfe....wiec nie chrzań "serce nie sługa"
Wiem to z pewnego źródła.

gadka ze sprzedaje samochód bo nie mam kasy bardzo mnie rozbawiła.

Osobiście uważam ze nie powinieneś prowadzić forum - a prawa moderatora oddać Cwikus-owi, bo poki co to on odwala całą robote, a ty przychodzisz pokasujesz kilka postów i ogłaszasz sie szefem klubu

aha i lakier masz położony tragicznie....co skasujesz to????

PS w jednym się nie mylisz - nie przepadam za tobą zresztą nie jestem sam

Robi nam się prawdziwa kampania wyborcza. Czarno to widzę .
Ale jakby coś to ja już przy urnie byłem.

P.S. Co to za kategoria honorowy członek? Z czym to się je? (w tym pytaniu nie ma żadnych ukrytych treści, drugiego dna, itp. po prostu zwykła ciekawość).

ja uważam że hasło o honorowym członku powinno być traktowane jako oddanie praw moderatorskich.

honorowy czlonek to nie moderator

źródła Tomek to ty możesz mieć w poprawczaku...
wiesz nie bede nic pisal... bo zal mi ciebie...
moglbym pisac jaki to ty jestes rabniety, jak bardzo toba gardze, jak bardzo nie naiwdze takich ludzi jak ty...

wiesz ale skoro wywlekasz wszystko to powiem tyle
jestes dla mnie zerem, ostatnim chamem, zezartym papierosami malym gnojkiem... i daj sobie na luz ( dobrze to ujalem Tomku ? tak mi kazales "sobie dac" ? )

i nie ustapie ze stanowiska jesli bedzie wynik pozytywny dla mnei tylko po to by dalej cie wqurzac... by byc ci drzazga w oku.. i bardzo dobrze.

Co do twojego tekstu na temat kasiory, to wychodzi z ciebie polaczek... czy to moja wina ze mamy inne docody domowe ? a wiesz co gnojku jeden jak piszesz takie teksty to obrazasz nie tylko mnie ale i mojego ojca ktroy pracuje o wiele ciezej niz wielu ludzi z pierwszych stron gazet i moja matke ktroa takich jak ty probuje zmieniac w ludzi na sowjej uczelni... Ja mieszkalem w identycznym bloku jak ty jadlem to samo co ty i moi rodzice mieli te same problemy co ty dopoki nie mzinil sie system. Nie stawiam mnie w sytuacji keidy to ma mi byc przykro ze moi rodzice wzieli sie za robote, ze moj ojciec jest w encyklopediach i kompedium wiedzy bankowej. Nie meij do mnie pretensji ze i ja korzystam z profitow pracy moich rodzicow, i nie jestem bananowa mlodzieza ktora to nic nie robi szcza na wszystko... pomylilo ci sie w tej twojej malej glowce.. zawisc zaslepia..
wiec jescze raz sie zastanow co piszesz bo jak jeszcze raz wyjedziesz z takim tekstem i uznam ze obraziles nie tylko mnie a moja rodzine, ktora to wychodzi na to penwie nie placi podatkow ma kasy "full" i bimba sobie do gory brzuchem cale boze dni...
Mnie mozesz obrazac bo ja wiem jakim jestes malym pokrzykujacym chlopcem i na nie nie robisz wrazenia ... ale jelsi pojdziesz wyzej to obiecuje ci ze skonczy to sie dla ciebie inaczej.

To jest moj ostatni oficjalny post do ciebie, uwazaj bo ja nie jestem usmiechnietym bananowym chlopcem ktry pali sobie trawe za pienaizki rodzicow i jak jeszcze raz sie przypierzysz to pogadamy twoim jezykiem

Przepraszam wszystkich ze pisze to publicznie ale mam juz dosc...

PS. Ja dalej uwazam ze lakier jest dobrze polozny.. i lepszy jest siwezy alkier ktory mozna wypolerowac niz stary zmatowialy nablyszczany od czasu czasu zżerany przez rdze...

PS2. Jestem socjaldemokrata ale jak patrze na ciebie to jestem za segregacja rasowa....

Cytat:
gadka ze sprzedaje samochód bo nie mam kasy bardzo mnie rozbawiła.

tak to fajnie ze cie to bawi... moze po prostu to co dal ciebie jest sufitem dla mnie jest podloga ?

i oto andare andare riba riba jepa jepa lasobra we własnej osobie

sie misiaczek zdenerwował ojoj

ale się rozbawiłem

a i jeszcze apropo bananów
wiesz jak sfinansowane byla Alfa gnojku ?
sprzedalismy z rodzicami Renault 19 mojemu dziadkowi ktory nadal jezdzi samchodem a ma 77 lat bo nie mogl polonezem bez wspomagnaia jezdzic mu stawy w rekach wysiadaly wiec samochdo poszedl w rece dziadka za 10 tys zl
moja matka wziela na 17 tys zl kredyt na rachunku bierzacym w ramach uzpelnienia tego za espro a ja dolozylem 5 tys swoich pieniedzy ktroe zarobilem czesciowo w anglii jak wyjechalem i czesciowo z mojej ksiazeczki.
a Renault 19 bylo u nas po mojej siostrze troa wyemigrowala is maochod zostal...
i caly sekrete milionow pieniedzy moderatora ktory podpala sobie cygara 100 zl banknotami..

wiesz jak tak jeszcze raz cie czytam to jestes beznadziejny i zalosny
mam nadzieje ze odpiszesz mi cos ciekawego bo nie moge sie doczekac...

Cytat:
2003-09-30 00:26:21, Tomek-Mydlowski pisze:

i oto andare andare riba riba jepa jepa lasobra we własnej osobie

sie misiaczek zdenerwował ojoj

ale się rozbawiłem

tylko na tyle cie stac, nie umiesz mi nawet jakos odpowieedziec.. no tak...
wiesz..
albo nie i tak nie zrozumiesz
iec pwiem tyle jestes beznadziejny
wypal sobie papieroska i poloz spac
myslalem ze cos ciekawego napiszesz.. ale no tak czego ja sie spodziewalem...

wiesz co ci odpisze... "gnojku" ??? jestes żałosnym kozakiem....na forum ...szkoda że live jesteś zwykła pipą która jest pośmiewiskiem dla wielu.
Byłem na ymprezie mojej siostry...ile ja się o tobie nasłuchałem od osób które widziałem pierwszy raz w życiu

"pipo w klopsach"

to tyle papa ide spać , dzieki za robawienie przed snem cfaniaku

kozaka strugasz ty panie metr szescdziesiat w kapeluszu.. skora fura i komorka jak to mowia.. pewnie zalujesz ze niemasz bmw...

co do imprezy twojej siostry.. hehe nie watpie ze sie nasluchales od gnoi ktrym musialem dupe ratowac na jednej imprezie jak to policji nie chcieli wpusicic i udawali ze imperezy ine ma hahahaha
od kolesi ktorzy byli tak przerazeni ze mam jakiekolwiek watpliwosci co do ich osoby ze mnie przepraszali buhahaha

no to musailes miec towarzystwo...
haha czules sie jak w domu co ?
haha
teraz to ty mnie rozbawiles.

spij Tomku spij urosniesz.. jest jeszxcze szansa
co do reszty to takjak mowilem jestes zalosnym chlpcem w sowim zlaosnym swiecie imitacji i zludzenia ....
i zazdrosc, zawisc i ciemnota to twoje przewwodniczki po tym swiecie...
bravo... Jakich synow Ojczyzna rodzi.. nic tylko emigrowac na zachod...

STOP panowie. Z dalszą dyskusją proszę się przenieść na priva. A najlepiej trochę ochłonąć.
Najlepiej ten wątek skasować (zostawiając oczywiście ankietę).

a ja uwazam ze nie powinno sie go kasowac , uwazam ze jest bardo dobry przekroj przez nasze spoleczenstwo
mozna sobie porownac ludzi, sposob wypowiedzi, zasob slownictwa, przytaczane argumenty.. ja uwazam ze to bardzo dobry przyklad do czego ma dazyc ten klub i jacy ludzie powinni nim kierowaac czy tacy jak ja czy tacy jak Tomek

ja jestem bardzo spokojny

i nie zamierzam z lasombrą dyskutować.
zresztą to nie była żadna dyskusja się lasombra zdenerwował i obrzucił mnie wyzwiskami....szkoda tylko że nie potrafi tego zrobić na zywo

a po mnie jego wyzwiska spływaaaajaąą jak deszcz z mojego nawoskowanego lekieru

(...)

tutaj miala byc dygrsja na temat twojego poziomu ale nie bede sie powtarzal...

dziecko z ulicy jak widze jestes...

Martinezzz - masz u mnie dozgonna wdziecznosc za kilka kuczowych postow dzisiaj !!

Kampania wyborcza... o zesz...

Wogle fajny dzien...

chcesz dyskusji???

>2003-09-30 00:36:06, Lasombra pisze:
>kozaka strugasz ty panie metr szescdziesiat w kapeluszu.. skora >fura i komorka jak to mowia.. pewnie zalujesz ze niemasz bmw...

nie załuje....jeżde daewoo bo na to mnie stać, samochód utrzymuje sam.....

>co do imprezy twojej siostry.. hehe nie watpie ze sie nasluchales >od gnoi ktrym musialem dupe ratowac na jednej imprezie jak to >policji nie chcieli wpusicic i udawali ze imperezy ine ma hahahaha
>od kolesi ktorzy byli tak przerazeni ze mam jakiekolwiek >watpliwosci co do ich osoby ze mnie przepraszali buhahaha

nie rozumiem kogo i gdzie mogłes uratować

>no to musailes miec towarzystwo...
>haha czules sie jak w domu co ?
>haha
>teraz to ty mnie rozbawiles.

ponowne obrażanie - to ma być ta twoja "dyskusja" , to mają być twoje argumenty???

>spij Tomku spij urosniesz.. jest jeszxcze szansa
>co do reszty to takjak mowilem jestes zalosnym chlpcem w >sowim zlaosnym swiecie imitacji i zludzenia ....

jak wyżej

>i zazdrosc, zawisc i ciemnota to twoje przewwodniczki po tym >swiecie...

j.w.

>bravo... Jakich synow Ojczyzna rodzi.. nic tylko emigrowac na >zachod...

j.w.

obserwując z boku stwierdzam że należysz do tzw. grupy karierowiczów nieudaczników, ludzi którzy nic nie potrafią zrobić sami, zdobywają stanowiska po trupach, we wszystkim są najmądrzejsi...choć niewiele wiedzą.....
żal mi ciebie.....

Cytat:
2003-09-30 00:41:37, Lasombra pisze:
a ja uwazam ze nie powinno sie go kasowac , uwazam ze jest bardo dobry przekroj przez nasze spoleczenstwo
mozna sobie porownac ludzi, sposob wypowiedzi, zasob slownictwa, przytaczane argumenty.. ja uwazam ze to bardzo dobry przyklad do czego ma dazyc ten klub i jacy ludzie powinni nim kierowaac czy tacy jak ja czy tacy jak Tomek

własnie.....ja nie robie błedu w każdym słowie..... nie obrzucam wyzwiskami czy tez argumentami jak to nazywa Lasombra przeciwnika....

Nie jestem "chłopczykiem z podwórka" jak piszesz..... jestem normalnym młodym człowiekiem, studentem drugiego roku PW wydziału SIMR.....a nie prywatnej szkoły imienia Stanisława Piekarnika

aha i nie marzy mi się bawarka ..... dla mnie samochód to zwykłe urządzenie, służące do przemieszczania sie z miejsca na miejsce.....
Zresztą nie powinieneś przytaczać takiego "argumentu" jeżdzac AR