Co jest z tym zawiasem???pomocy!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc jestem nowy na F&F ale strone znam od dawna,może ktoś z was powie mi dlaczego muj burek pomimo sklepania resoru prawie na płasko i obcięciu podstawek do 2,5 cm nie siadł ładnie (tzn. tak jak powinien) tylko lekko się obniżył nie wiem może dlatego ze przed mial bardzo wysoki przód???tył sciąłem o więcej niż pół zwoja.Co mam jeszcze zrobić żeby mi siadł tak jak powinno być?pomóżcie!

a dawno to robiłeś?? jeśli nie, to tylko czekaj

robilem chyba w czerwcu b.r. i troche siadł ale nie tak jak powinien

no to rzeczywiście coś dziwnego. ja miałem przed obniżeniem baaardzo wysokiego malucha, ale po zmianie sprężyn tył kulturalnie usiadł, po sklepaniu resora na 13 cm i dołożeniu lagi początkowo był wysoko bardzo, ale trochę pojeździłem i siadł, potem ściąłem podstawki o 1 cm i w sumie siedzi dość nisko (choć nie tak, jakbym chciał - ale na zimę podwyższę za to tył). a może miałeś wstawiane jakieś grube łatyw miejscu mocowań szpilek i przez to ?? widziałem takiego malucha....

pewnie masz rację bo przed przeglądem wspaali mi blache z jedne3j strony po szpilki i kumpel mówil ze ona jest troche gubacholera ale jeszcze skróce podstawki do 2 cm, i resor bardziej wyklepie,może coś pomoże.dzieki za odpowiedzi! pozdro!