[S] dużo tajli do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, po długim poniewieraniu się po garażu trzeba się wyzbyć gratów po 126p

Jest tego sporo, począwszy od cylinderków hamulcowych, kół zamachowych, gaźnika, wałków nieżądu, wału, głowic, tulei gumowo metalowych, halogenów, kloszy, foteli, wszelakich plastików od wnerza, plastikowych nadkoli, zderzaków, itp., itd.
Nie pisze wszystkiego bo jest tego sporo (większości nie do końca przeglądałem), ich stan jest różny, jeśli coś kogoś interesuje pytać, obfotografuje dokładnie i przyśle lepszy opis poszczególnych części, większośc była używana, ale może ktoś coś potrzebuje.

Jeśli chodzi o kupno, raczej preferuje odbiór osobisty (nie zawsze mam czas latać na poczte, chyba że ktoś potrzebuje), odbiór w okolicach Bielska-Białej, Katowicach (tam pracuje), oraz co 3 tygodnie bywam w Krakowie więc mogę do tych miast to dowieźć.

Cena dla regulaminu (żeby były):
Halogeny Wesem 80zł
Komplet progów 50zł
Fotele + jakaś kanapa 150zł
Klosze na lampy (10zł sztuka)
Tarcze kotwiczne (nówki) do hamulców powiedzmy 20zł sztuka

Ceny do dogadania, chętnie sprzedam bo mi to zajmuje miejsce a szkoda wyrzucić, także pytać o poszczególne części

Co to za panewki ?

Zdjęcia poglądowe:

klik1
klik2
klik3
klik4

Jedna ma taki wybity numerek

Z tego co wiem nigdy nie używane, chyba z zapasów magazynowych jakie się robiło w cięzkich czasach kiedy o części było ciężko. Cena powiedzmy że 50zł za dwie sztuki.

bym zapomnial bo łatwiej jak jest na wieczchu
gg: 1207124

obrotek sprawny ile chcesz?

obrotek1
obrotek2

Cena 30zł, obrotek sprawny, przed chwilą sprawdzałem co prawda nie na fiacie, ale po dodaniu gazu obroty się zmieniają więc jest ok, jest normalnie na 4 gary (tzn. nie był raczej przerabiany do 126p)

[ wiadomość edytowana przez: colin_witosa dnia 2012-04-25 16:07:34 ]