Koszulki na Bogdanie i nietylko.!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mała galeryjka koszulek od Bogdana.!
koszuleczki

JZK!! czyli jak zawsze kapitalnie-dziekujemy Ci Adminku za nieocenioną pomoc!!

ciesze sie ze moj pomysl wypalil i ze sa juz pierwsze osoby ktore maja koszulki

Bogdan... ta kobieta na zdjeciu... to Twoja zona czy corka, bo sie pogubilem ??

Kozackie koszuleczki ALE....
Chwileczke !
O co chodzi ?
Bo ja wogóle nie jestem w temacie ?
Skąd macie te koszulki ?
Z tego sklepiku www co na głównej stronie jest do niego wejście ?
Samemu można sobie wymyśleć projekt koszulki ?
Czy ktoś z góry już narzucił taki wzór ?
Wogóle nie jestem na bieżąco..........

Cytat:
2003-09-30 20:54:34, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Skąd macie te koszulki ?
Z tego sklepiku www co na głównej stronie jest do niego wejście ?
Samemu można sobie wymyśleć projekt koszulki ?

Koszulki są właśnie z tego sklepiku. Wygląd można projektowaś według własnego uznania.

Ja tak sobie myśłem, że dobrze by było zachować podstawowy wzór już istniejący czyli karykaturka Esperaczka i napis Polski Klub Espero + Espero.of.pl , a zmieniać jedynie kolory wg swojego upodobania /czytaj wg swojego Espero /.
Wtedy wyglądamy jak klub, a nie jak zbieraniana przypadkowych pomysłów!...no bo jak to wyjdzie jak jeden będzie miał kogucika, drugi króliczka, trzeci Espero, a czwarty np. Alfę Romeo ....Ja przynajmniej w istniejącym dobrym /!/ projekcie tak zrobiłem -zmieniłem tylko kolor i jest ekstra!

P.S. Ćwikus!! -ty PASKUDO! aż tak bardzo mi zazdrościsz ????? .....he he he! powiem tylko, że masz czego

To ja też sobie taką koszuleczkę sprawię!
Będzie to taki sam projekcik jak Bogdana, z tym że napis będzie nad a nie pod Esperyną, a sam Esperaczek będzie przezroczysty tzn. "w środku" będzie w kolorze koszulki...

Bogdanie... jedno powiem. Wzor mam na dysku zachowany... . A Żonke masz... bardzo ładna .

Łukasz zaraz Ci tutaj cosik zaproponuje... w8

No i fajno!!..zawszeć to jeden styl ! /to do łukasza/ I chwalcie się Panowie fotkami bom bardzo ciekaw jakie koszuliny Wam wyńdą

Ja sie juz pochwalilem... http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=25295&f=17&start=60&64

No i jak ja teraz będę wyglądywał wśród takich kolorasów
Toć moja czarniasta koszulinka pierwszy raz ubrana na ostatnim zlocie i już niemodna
Co zapoglądam na foruma to cosik nowego - przez Was z długów nie wyjdę

HenBas jesli sobie zyczysz to zrobie Ci specjalna koszulke taka jaka zapragniesz

Tak se myśle, że jako "starszyzna" klubowa, mogę sobie pozwolić na nieco bardziej stonowane kolorystycznie wdzianko, więc na razie ostanę przy aktualnej, z tzw. I-szego projekta Lasombry
No chyba, że będą na niej moje niebieskie zegary z podpisem HenBas