| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-10-01 08:52:21 Byliśmy wsyscy ostatnio świadkami "przepychanek" słownych na Forum. W związku z tym mam propozycję dla Was, żeby podzielić Forum tematycznie.
1. Forum na tematy techniczne pod tytułem TECHNIKA, MOTORYZACJA lub NASZE ESPERO. 2. Forum pod tytułem PRALNIA, SZATNIA, a może SALON TOWARZYSKI ?
I w związku z tym mam pytanie przede wszystkim do nowego Administratora (Cwikusa), czy jest to technicznie możliwe, a poza tym do Was, czy checie takiego podziału. (moze Cwikus jakąś ankietę zrobi ?). Powiecie pewnie, że mogłem nie czytać tego co mi nie odpowiada. ZGODA. Ale czasami temat zaczyna się interesująco dla mnie (czyli technicznie), a potem rozwija się w zgoła innym kierunku Tak więc "nie bijcie" od razu, a przemyślcie tą propozycję. Znam inne "forumy", które taki podział mają i w żadnym wypadku nie świadczy to o cenzurze wypowiedzi, a wręcz ją uwalnia a przy okazji kierunkuje tematycznie. |
![]() BOJKOT espero Marki | 2003-10-01 09:28:07 Cześć,
A mi się pomysł Andrzeja podoba. W końcu jest to przede wszystkim Forum o Espero -samochodzie a nie jego kierowcach. PZDR |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-10-01 09:38:04 To jest chyba niemożliwe do zrealizowania |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-10-01 11:29:21 Ja jako dawny administrator mowie wam ze jwest mozoliwe i jest juz przygotowywane... i odsylam to info na stronie klubowej ktre dalem jakis czas temu:
Daemon napisał " jesli jestescie w stanie jeszcze troche wytrzymac z obecna forma to przymierzam sie wlasnie do wprowadzenia koncepcji "subforow" w obrebie glownego forum klubowego tzn. chcialbym zrealizowac to nieco inaczej niz wystepuje to np. w vbulletinie - byla by to wizualnie taka sama rzecz ale koncept oparlby sie nie o tworzenie subforow a podzial watkow na kategorie. Wyglada to w sumie tak samo ale daje nam wieksze mozliwosci manipulacji sposobem wyswietlania czy uprawnieniami w obrebie calego forum klubowego. Zaleta takiego rozwiazania jest rowniez mozliwosc wyboru przez uzytkownika w jakiej postaci chce ogladac cale forum klubowe: z podzialem na kategorie czy "po staremu". Oczywiscie wtedy bez problemu lista klubowa jest jedna i wszystkie powiazania dzialaja jak dotychczas. W kazdym razie tego typu projekt jest bardzo bliski - wystarczy poczekac. Uwazam, ze wszelkie zmiany powinnismy wprowadzac w sposob nie zaklocajacy (albo absolutne minimum) dotychczasowych przyzwyczajen czy sposobu obslugi i wyswietlania forum. " i to tyle. Nowy admin moze sie tym zajac a ja moge mu jeszcze pomoc bo dopuki jest ankieta mam jeszcze uprawnienia moderatoskie |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-10-01 15:06:11
Administratorzy motonews.pl niedlugo maja wprowadzic taka usluge. Rozmawialismy kiedys z Lasombra, ktory w tej sprawie pisal do administratora motonews.pl. Lasombra proponowal wtedy utworzyc 2 podfora, glowne motoryzacyjne i "sprzedam kupie zamienie". Dolaczajac do tego wizje Andrzeia z podforem offtopicowym wychodzi calkiem nieskromna sprawa (czyt. bardzo fajna). Czytam dalej, wiec jak sie powtorzylem po kims to sorry. |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-10-01 15:17:44 Cieszę się, że temat przynajmniej "załapał" w dyskusji i jak wynika z informacji Lasombry i Cwikusa jest możliwy do zrealizowania.
Z Tobą DeeJay mogę się zgodzić, ale tylko pod warunkiem który sam przywołałeś, a w który chyba tak naprawdę mało kto wierzy. A szkoda I wierz mi, że chciałbym doczekać dnia, kiedy nikt z nikim nie będzie miał zatargów i wszyscy będziemy się wzajemnie szanować i spotykać masowo na zaje(fajnych) Zlotach Tego sobie i Wam ŻYCZĘ !! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-10-01 16:43:50 Takie posty zawsze bedzie mozna przeniesc do hydeparku i po problemie... .
Zatem jak bedzie juz taka mozliwosc techniczna, zrobi sie ankiete... i zadecyduje. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-10-01 20:09:25 Wlasnie Cwikus jako moderator nowy wszystko zrobi wiec sie nie bojcie Co do mnie to swoje opcje okrojonego moderatora skladam w przyszlym tygodniu. |