Mam szansę - pomóżcie ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest szansa że wyjdę na swoje (klizja) tylko muszę wiedzieć ile kosztuje stelaż fotela i tapicerka przednia (ta wielka co siedzi w niej schowek). Dziś mam się targować bo propnują odebranie auta i dopłatę - nie wiem ile wziąć. Auto jest naprawione tylko byle jak (to i tak zbyt łagodne określenie) i mają różnicę dopłacić. Liczę na Was !!

tapicerka przednia - czyli deska rozdzielcza???

podjade do Sławka wezme nr katalogowe i przedzwonie do auto-parts-u

dam znać za........cieżko powiedzieć musze jeszcze jechać na wydział i pójść do dziekanatu, a tam może być kolejka siegająca marsa

Tomku - czekam i dzięki - jak zwykle - jesteś niezawodny

stelaż fotela dolny ~120zł +VAT
nr katalog : 96139201 ,96139202
stelaż fotela - oparcie
1. do 95r ~ 167zł +VAT
nr katalog : 96148578
2. po 95r ~ 195zł +VAT
nr katalog : 96207929

deska rozdzielcza ~ 1050zł +VAT
nr katalog : 96194816

Dziś już odebrałem auto - doszliśmy do porozumienia : warsztat odda mi auto a TU dopłaci 2700. Mogłem ze 100 więcej wyciągnąć ale targowanie się o takie kwoty to chyba nie w moim stylu. Z usterek to pozostało ruchome lusterko i szum powietrza przy 80km/h z prawej strony. Auto wygląda nieźle i chyba będę nim jeszcze jakiś czas jeździł Co prawda zostały usterki które były wcześniej tj. Łożysko przednie prawe do wymiany i sworzeń wahacza również prawy - mam z wymianą za 110 oba - brać ?

OGROMNE DZIĘKI ŻE POMOGLIŚCIE I PODTRZMALIŚCIE MNIE NA DUCHU PRZEZ TE 3 DŁUGIE MIESIĄCE !!

PANOWIE - KLUB ESPERO RULEZ !

Jacenty...

Sworzen kosztuje max 30-35 PLN... sam mozesz zmienic

Co do lozyska.. tutaj juz jest problem.. ale jak kupisz to tez CI za nieduze pieniadze wymienia...

110 to raczej rozsadna cena.. przynajmniej nie musisz jezdzic i szukac.. czasem warto dac sobie spokoj .. tym bardziej ze zarobil bys ( o ile w ogole ) moze 20 PLN... szkoda nerwow

Nie wiem czy ktos juz o tym pisal... ale moim zdaniem nie kupuj pod zadnym razem sworzni "domowej roboty" - tloczonych... najlepsze w tej dziedzinie sa IMHO oryginaly i tyle...

Cytat:
2003-10-03 11:18:17, Jacenty pisze:
szum powietrza przy 80km/h z prawej strony.

Sprawdź położenie uszczelki przy słupku przednim i drzwiach.

Witamy ponownie ...espero reaktywacja Fajnie że możesz znowu śmigać koreańskim krązownikiem po naszych dziurawych drogach.

Odnośnie sworznia - to te po 30zł są mało warte, lepiej zainwestować ok 50 w hiszpańskie coś tam (mam takie) i mieć problem z głowy

No ja te Hiszpanskie kupilem po 27PLN w Elit