MotoNews.pl
10 (k) alufelgi 13 o niskim et i szerokości 6-7 cali (267322/53)

(k) alufelgi 13 o niskim et i szerokości 6-7 cali

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie: poszukuję czterech lub dwóch alufelg 13' szerokości 6-7 cali o niskim et (30 lub mniej). Muszą być solidne, niekoniecznie wypolerowane czy prześliczne. Vial lub podobne, do rajdówki.

[ wiadomość edytowana przez: Pereira dnia 2012-07-22 20:49:57 ]

http://allegro.pl/show_item.php?item=2510521011

krzysztof433, nie chcesz ich sprzedać bez opon?
Mi się do niczego nie przydadzą...
Czegoś w tym stylu szukam, ewentualnie Alpinek lub podobnych.

może takie?
...Klik...

linka od krzysztofa

[ wiadomość edytowana przez: flapjck1 dnia 2012-07-23 08:35:04 ]

Dzięki za linki.
Muszę uściślić potrzeby: rozstaw 4x100, et jak najmniejsze, najchętniej 13. I najważniejsze: patrząc od wewnętrznej strony płaszczyzna felgi przylegająca do piasty MUSI być na tej samej wysokości co początek zgrubienia (występu) na feldze lub być wyżej niż to zgrubienie, po prostu zacisk Golfa przy tarczy 256 musi się tam zmieścić, a dość mocno wystaje na zewnątrz.
W większości felg się nie mieści i opiera się o to właśnie zgrubienie/ występ... Turbinka 6 cali od BMW daje radę, tylko zacisk wypiłowuje w niej rowek ok. 1mm i już jest OK.

poszukaj borbet atiwe.
13 7j et20 i wchodzi na tarcze 256. mam tak u siebie
pzdr

Dzięki za info, POnti89, warto wiedzieć na przyszłosć!
Zakupiłem na razie Intry Smoor, po założeniu dystansu 5 mm powinny dać radę.
Tak więc ogłoszenie nieaktualne.

Z ciekawości ile daleś bo wlasnie chcialem takie zaproponować.

RUFF, kupiłem za 510 zł z oponami, tu masz link do zakończonej aukcji (kupiłem poza Allegro) http://allegro.pl/felgi-intra-13-4x100-7cali-renault-vw-golf-opel-i2525511047.html
Zależało mi na czasie, a przejeżdżałem blisko sprzedającego.
Nie są idealne (trochę poobcierane ranty), opony nierewelacyjne, ale nie zależało mi na nich- zdejmę i sprzedam za parę groszy.

[ wiadomość edytowana przez: Pereira dnia 2012-08-14 00:37:59 ]