Kierownica do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z Wa-wy lub okolic mógłby pożyczyć mi jakąkolwiek kierownicę do kaszelka? Stan (prawie) obojętny, byleby dało się z nią parę dni pojeździć. Chcę zmodyfikować moją i na ten czas muszę ją wyjąć z auta.

Dałbym Ci za darmo ale zadaleko mieszkasz

Jak będziesz, a raczej co będziesz modyfikował??

nie ma to jak orginalna sportow kierownica....jak sie dobrze poszuka to sie znajdzie.....ja kupiłem kierownice MOMO za 10zł!!!!!!w zajebistym stanie tylko nabe musiałem sam sobie dorobiś z kawała grubego aluminiowego walca i pocietej kierownicy od bisawszystko mnie wyniosło 40zł....i mam satysfakcje że nabe zrobiłem sam....ładnnie wygląda bo jest dopolerowana...nawet MOCH chciał dać mi jego nabe MOMO za moja.......

Cytat:
2003-10-01 21:33:38, ThomasTsT pisze:
mam satysfakcje że nabe zrobiłem sam....ładnnie wygląda bo jest dopolerowana...

Masz może fotki? Jak masz to zapodaj, mój mail simon_126@interia.pl.[addsig]

oto wnętrze

No jak na własną robote to elegancko .

Naba ładna a masz foto z boku?? A co do pożyczenia kierownicy to może kup na szrocie jakąś za kilka zł!!

Wielkie dzięki wszystkim, którzy oferowali swoją pomoc, Art126 mi pożyczy ster na kilka dni.
Co chcę modyfikować? Chcę tak wydłużyć i przegiąć ramiona kierownicy, żeby dalej ją odsadzić od naby. Najprościej powiedziawszy, chcę zrobić kierownicę kielichową, jak to się zwykle określa taki kształt steru. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

[ wiadomość edytowana przez: Yaninnya dnia 2003-10-02 11:57:58 ]