PODZIĘKOWANIE dla LASOMBRY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze ja zaczne

Chciałbym ze swej strony podziekowac Ci Michał za adminowanie ta strona, odchodzisz z tego stanowiska wiec nalezy Ci sie wielkie DZIĘKI.Wiem ze sporo pracy i wysiłku włożyłeś w tę stronę i przykro mi ze musiało dojśc po :
1. do ankiety
2. do tego zebys musial ustapic w taki a nie inny sposob

Osobiscie Cie nie znam i nie oceniam ale wiesz zapewne kto jak głosował i jak ja głosowałem.

THX

j/w... nic dodac nic ujac. Dla mnie jestes swego rodzaju... no po prostu b wazna osoba dla klubu. Bez Ciebie klub nie bylby w takiej formie, w jakiej jest teraz... dzieki

dolaczam sie do kolegow..nic dodac nic ujac..dzieki Lasobra

Ja tez sie dolanczam. Dzieki Michal ze tak duzo zrobiles dla nas. Szkoda ze juz ciebie niebedzie. Trzymaj sie i tnij alfiore do odciecia

Jestem Panowi !
Dziekuje ze sa jednak tutaj ludzie ktrozy doceniaja moja prace.
Dziekuje wam bardzo

Jestem i bede na forum !
przykladme tego jest dzisiejsze spotkanie moje z Łukaszem Gajerem i SpeedR'em
na zlot na cargo tez przyjade tylko nie bede usmiechniety i bez okularow

Pozdraiwam was serdecznie

Nie rozumiem zupełnie po co była ta hryja !!!???...trafiło na Wasze bardzo złe dni Panowie ???
Jak dla mnie: Lasombra jest osobą sympatyczną i niezwykle istotną dla klubu i forum, jak napisałem było mi AUTENTYCZNIE smutno gdy dowiedziałem się, że naprawdę sprzedał Esperaczka ...jakoś tak....
a Tomek??...poznałem go na zlocie w Katowicach- również natrzaskał samych plusów !!!
Czytałem Waszą /zupełnie niepotrzebną i absolutnie już niepotrzebnie publiczną!!/ kłótnię z WIELKIM NIESMAKIEM...
Wiem, że człowiek jest tylko człowiekiem ale mocno przesadziliście obydwaj Panowie

tu zgoda całkowicie niesmaczne jest to że posty są publiczne.....dałem się wciągnąc w głupie wyzwiska....
....trudno stało się, moge ze swojej strony przeprosić klubowiczów że byłem cześcią tego "show".

Z drugiej strony z ręką na sercu moge powiedzieć że to nie ja zacząłem zarówno tą "dyskusje" jak i wzajemne wyzywanie.

Ja też tak jak reszta chłopaków chce powiedzieć dzięki !!!

Co do Alfy to według mnie ,to jest zajebiste auto a gdybym tylko miał okazję to też bym sobie taką sprawił.

Jeśli chodzi o kłutnie to według mnie powinna to być przestroga dla osób które publicznie i ostro krytykują czyjeś auto na każdym kroku ,bo wtedy taka osoba na zawsze podpada właścicielowi takiego auta , tak jak mi Piotrek Nowakowski a Lasombrze Tomek M
dlatego jeśli nie chcemy aby na forum było więcej takich spraw to powstrzymajmy się od krytyki czegoś co dla kogoś innego (osoby nam znanej= innego klubowicza) jest ważne !!!!

armani tu nie chodzi o krytyke samochodu....ale sprawa jest mam nadzieje już definitywnie zamknięta

THX także - za stworzenie wspaniałego klubu...

I ja się dołączam do podziękowań Fajny jest ten Klub i jak już to pisałem w skasowanym topiku Lasombra jesteś spoko gość!
Co prawda po przeczytaniu ostatnich wypowiedzi troszkę myślę, ze siakiś choleryk straszny z Ciebie! Troszkę śmieszy mnie to, że tak wszytko przyjmujesz do siebie... no a co za tym idzie mówisz, piszesz rzeczy pod wpływem emocji... Ambitny jesteś gość, ale uważaj bo nie zawsze jest to dobra cecha!
Wydaje mi się, że jesteście z Tomkiem super faceci ale coś jakoś nadajecie nie na tych falach choć o tym samym
Co do krytykowania siebie nawzajem przez różniastych klubowiczów i członków to zawsze będzie dla mnie to żenadą! Jak już dawno pisałem: trochę życzliwości Panowie! Przecież ten świat ma już i tak tyle agresji... Po co to? Czemu to ma służyć? Zaspokojeniu jakiś kompleksów własnych, chęć zrealizowania się, zauważenia? Ale po co w taki sposób?! Jeden jest mały, drugi gruby, jeden ma auto lepiej utrzymane inny paski na dachu, jeden w danym momecie tak myśli, za chwilę inaczej, może w danej chwili ma taki gust, a zaraz zmienia zdanie - to takie normalne. Nie mam w tym nic złego - człowiek ma coś takiego jak "wolna wola"! Może zrobić, powiedzieć, napisać co mu się chce? Ale nie lepiej uśmiechnąć się, podać dłoń, wypić piwo??
Dlaczego na głośnym ostatnio zlocie mogło być tak przyjemnie? Tyle radosci w nas było tyle entuzjazmu! A przecież tak wiele nas dzieli!!! Świat jest taki ponury... A ja? Dziekuję Wam panowie za każdy wyraz "plump" umieszczony w postach!! Ja jestem egocentrykiem i lubię być zauważony! I oby zawsze w pozytywny sposób! Lubię rozdawać uśmiech i optymizm choć nieraz mi go brakowało... A Espero? Nie byłem zachwycony, bo nie jest to auto na które mnie tak stać, ale spotkałem Was i dodaje mi to sił! Wsiadam do Sprzęta, włączam Soniaka - raz jakiś hip-hop, raz rok, raz pop, raz zwykłe radio, pogłaszam i... mknę z łokciem za szybą, w ciemnych okularach... słońce uśmiecha się do mnie... albo jadę wolno, opieram rękę na podłokietniku, kierownicę w drugiej... i uśmiecham się! I jest mi dobrze i cieszę się życiem!! Innym razem zabieram rodzinę i jest nam wygodnie! No i co z tego, że kiedy indziej śmieje się z takich samych jak ja??
Teraz mam ochotę być chwilę taki sam

Do widzenia Państwu.

[ wiadomość edytowana przez: PLUMP dnia 2003-10-02 10:32:40 ]

Maciuś - po prostu kwintesencja tego co i ja myślę.

Plump

Jak dla mnie krytyka powinna byc tworcza, no i zawsze powinno sie ja przyjmowac z przymrozeniem oka.

Krytyk przecierz nie opisuje "dziela" w calosci, a jedynie wyciaga na wierzch wszystkie brudy, ktore jego zdaniem sa niepoprawne, niewlasciwe, niepasujace itd itp co nie znaczy ze musimy sie tym przejmowac...

Dla mnie wszystko to zaczelo sie od glupiej gadki i skonczylo na jeszcze glupszej ...

Ze swojej strony dziekuje Michalowi za to, ze jego osoba sklonila wieeeelu do przemyslen, czy to negatywnych czy pozytywnych... ale zawsze zmusila do myslenia...

BADZMY TWORCZY

nic dodac, nic ujac...

Cytat:
2003-10-02 10:31:07, plump pisze:
Jeden jest mały, drugi gruby, jeden ma auto lepiej utrzymane inny paski na

Do kogo kolega pije? Nazwiska proszę

Cytat:
Dziekuję Wam panowie za każdy wyraz "plump" umieszczony w postach

plump plump plump plump

A tak na poważnie. Z Twojego posta powiało optymizmem. Od razu się człowiekowi jakoś lepiej na sercu robi. Potrafisz rozładować napięcie.
Gratulacje, tak trzymać