| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dar00 126p BIS/ 126p FL/ B ... Głosków | 2012-08-04 10:40:10 Siemanko,
Sprzedam silnik z mojego swapa. 1.2 MPI z punto I 75km - stan bdb. Przebieg około 90tyś km. Nie ma z nim absolutnie żadnych problemów. Odpala na dotyk, chodzi równo i cicho, nie kopci itp itd. Silnik jest pewny. Założona nowa sonda lambda i z 1000km temu nowa pompa wody. (stara była dobra, dodaję na zapas) W skład zestawu wchodzi kompletny silnik z osprzętem, -elektryką przerobioną pod swapa 126p, -komputerem bez immo, -wieszakiem z poduszkami(mocowaniem) -kompletny wydech do swapa 126p (zmierzone 119db na odcięciu- przy normalnej jeździe głowy nie urywa i przy 80km/h można normalnie rozmawiać), -plastikową osłoną rozrządu (nie widać na foto) -pokrywą przepustnicy od palio Do silnika dodaję drugi rozrusznik bo ten czasem się zawiesza, fabrycznie nową tarczę sprzęgła fiatowską oraz drugą fabrycznie nową ze skody, nowy termostat w pudełku (kupiłem, ale okazało się, że chłodnica była walnięta). Silnik sprzedaję bez docisku sprzęgła. Obecnie pokrywa wałka rozrządu polakierowana na czerwono. Uszczelka oczywiście wymieniona na nową. Wypadałoby wymienić pasek alternatora bo jest popękany. Żeby wrzucić ten silnik do 126p brakuje jedynie flanszy i docisku sprzęgła. W zeszłym roku wygrałem na nim klasę swap na 8 ogólnopolskim zlocie 126p w Toruniu. Foto z niepolakierowaną pokrywą:
Uploaded with ImageShack.us a tak jest wypuszczony wydech:
Uploaded with ImageShack.us jakby ktoś chciał aktualne foto ( w zasadzie wygląda tak samo, tyle że widać osłonę rozrządu i czerwoną pokrywę) to mogę zrobić. cena za zestaw 2099zł na allegro kupisz za 500zł? to zapraszam na allegro i nie zawracać mi głowy. Tu masz sprawdzony, bez problemowy silnik z pełnym osprzętem, wszystkimi czujnikami, wieszakiem, wydechem itp. |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2012-08-07 00:34:09 Flansze jakby co mam. |
Dar00 126p BIS/ 126p FL/ B ... Głosków | 2012-08-17 21:24:06 Silnik zaklepany [ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2012-08-17 21:24:36 ] |