| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2003-10-01 19:43:23 Czy jest sens założyć uzywaną instalację LPG? Bo na allegro jest za 550 zł. Ile może kosztować założenie i czy możliwa jest legalizacja tego? Czy w ogóle warto w używane LPG inwestować? |
![]() Alan28 Miłośnik FSO Lancia Kappa SW/Lanc ... Zdzieszowice | 2003-10-01 23:11:11 michas nawet sie w to nie baw,musial bys i tak kupic nowy parownik i wielozawor(bez nich nie dostaniesz swiadectwa legalizacji) a do tego cholera wie w jakim to jest stanie |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2003-10-02 08:17:17 Tak też właśnie myślę ale byłem ciekawy. Osobiście lubię mieć 'czysto i legalnie' |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2003-10-02 09:29:05 Ja sobie kiedyś wymyśliłem tak zeby kupić starego Poldka za 600 zeta z LPG ale byłby problem z legalizacja bo zaden zaklad gazowniczy nie zalegalizowalby mi tej instalacje. Zeby wymieniac takie instalacje musi to byc instalacja zalozona po 99 roku (o ile pamietam)Zalozylem nowa mam rok gwarancji wiem co mam i daje to poczucie bezpieczenstwa i na pewno na dluzej wystarczy. Kupisz uzywana wymienisz polowe czesci a moze zbiornik do dupy sie okazać a może coś jeszcze i wyjdzie ze zaplacisz jak za nowa bo legalizacja tez kosztuje, plus zalozenie bo samemu bym sie w to nie bawil ODRADZAM |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2003-10-11 21:40:29 to ostro... nie pakowałbym się w to rzeczywiście bo gówniano by jeździło i jeszcze większe koszty założenia jak tak patrzę |