Ankieta pytanie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dlaczgo w ankiecie na temat Lasombry glosy na "honorwego członka" będą liczone jako glosy przeciw Lasombrze? Przecież to ine to samo! Skoro sa cztery mozliwości w ankiecie to wygrywa ta ktoraa bedzie miała największe poparcie

Nie chciałem się właczać w tą cała pyskówkę , ale myśle że ankieta teraz to juz nie ma znaczenia - no może da to jakąś satysfakcję temu lub innemu..
Padło o kilka słów za wiele i smród będzie przez jakiś czas wisiał nad nami - bez sensu, aż szkoda gadać....
Wstyd panowie szlachta.....

Maciek to co proponujesz jesli ankieta na nie i wszystko jest nie tak ?

Ankiete mozna wywalic.

Sorki za brak Polskich liter

a ja uwazam ze powinna trwac, ludzie maja okazje przeczytac co nieco w tamtym topicu wyrobic sobie opinie na temat mnie i na temat Tomka i zaglosowac.
a jak patrze po wynikach jednak jest przewazajaca liczba ludzie porzadnych, i dlatego uwazam ze dla sprawdzenia tego z czystej ciekawosci nie ma co wywalac ankiety

.. sory za szczerośc ale obecnie ankieta służy ocenie kto jest po Twojej stronie a kto jest po stronie Tomka.
To nie prowadzi do żadnych pozytywnych efektów...
Jak sam chcesz wiedzieć to ukryj wyniki dla swojej wiadomości choc moim zdaniem ankieta mogła by być już usunięta - chyba liczba głosujących jest wystarczająca?

czyli uwazasz ze niczemu ona nie sluzy , ok
poczekam do jutra i usune
zreszta moze to jzu zrobic nowy moderator.

Cytat:
2003-10-02 09:15:12, Lasombra pisze:
a jak patrze po wynikach jednak jest przewazajaca liczba ludzie porzadnych

Uuuuuuu, ROTFL. Brakuje czegos sensownego do powiedzenia, nie?

nie sadze, nie?
qurna, nie

Cytat:
2003-10-02 09:15:12, Lasombra pisze:
a jak patrze po wynikach jednak jest przewazajaca liczba ludzie porzadnych

Brawo, brawo. Świetne podejście do sprawy. Jesteś za mną - spoko z ciebie gość, jesteś przeciw - należysz do oszołomów (bo chyba do takich ludzi odnosi się Twoja sygnaturka). Sądzę, że kilka osób może się poczuć obrażona takim sprawianiem sprawy.

Nie stawialbym sprawy w taki sposob jak ty to przedstawiles po prostu kazdy kto przeczyta tamten topic ma moj obraz i obraz tomka i glosujac ustosunkowuje sie do tego.
i tyle
ale sadze ze zaraz ktos sie znajdzie kto bedzie chcial sie ze man poklocic, ok czekam na walki kolejne...

[cytat]
2003-10-02 16:36:45, Lasombra pisze:
Nie stawialbym sprawy w taki sposob jak ty to przedstawiles po prostu kazdy kto przeczyta tamten topic ma moj obraz i obraz tomka i glosujac ustosunkowuje sie do tego.
i tyle

Michał to Ty nie stawiaj sprawy w ten sposób-my nie ocenialismy ani Ciebie ani Tomka tylko czy masz zostac administratorem strony czy nie?? Moim zdaniem nie powinienes Tomka w to wciagac, a ze sobie "nawrzucaliscie" na forum to Wasza sprawa !!

oj biedny Tomek...

No przepraszam ze go w cos wciagam, a ja caly czas sadze ze jest to wybor pomiedzy ludzmi mojego pokroju a pokroju tomka...
Ale jak chcecie jesli mam traktowac ankiete jako wybor czy mam byc adminem czy nie no to wychodzi na to ze mam byc bo przewaga glosow na tak jest dosc znaczaca.
ale czy ma to jeszcze jakies znaczenie ?

czeski film

Nie ma znaczenia, bo zrezygnowales. MaciekGT ma racje. I te sprawy nalezy rodzielic, a najlepiej o nich zapomniec...

to co mam zrobic zdjac ankiete, skacowac ?
nadal mam czesc uprawnien moderatorskich wiec moge to zrobic

Imho skasowac, bo do niczego dobrego nie prowadzi

Bez obrazy ale:

Michał dla mnie robisz z siebie ofiarę!!Dałeś ankietę-ok jestem dwoma ręcoma ZA tym i znasz wyniki.Ale kiedy zacząłeś sie licytowac z Tomkiem ktory z Was jest "większym głupkiem" nagle sie obraziłeś i zrezygnowałeś, a teraz nie wiesz co robić.Moim zdaniem powinno być tak:
Nie Tomek decydował o Twojej pozycji w klubie ale wszyscy klubowicze i mimo Waszej kłótni nie powninenes rezygnowac-pogadaliscie sobie, ok!!Ale ankieta jest ankietą i skoro wyszło ze masz dalej byc administratorem to powinienes nim byc nadal.

Lasombra, ankieta nie traktuje o tematyce "czy adminem mam zostac ja (domyslnie Ty) czy Tomek", wiec i nie nalezy jej tak traktowac.

W moim polonistycznym umysle raczej chodzi tam o to, czy w zwiazku z ostatnimi zajsciami masz zostac dalej moderatorem, czy nie... chociaz to i tak Twoja decyzja .

Ps1 : wypierdziel moj post na temat podziekowan bo skoro z ankiety wynika jasno ze powinienes zostac ....wiec zostan i dziel ta funkcje np z cwikusem i bedzie oka i zamknijmy ten temat w koncu

Ps2: Zoltar powiedz ze mam racje a tak abstrachujac od tematu fajny masz adres strony o tych napalonych, szczena mi opadła od tych okienek