Nadkola=poszerzanie!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !!!Czy ktoś może się bawił w poszerzanie nadkoli?????Jak tak to jak to zrobić w miare profesjonalnie??

Rozumiem ,że chodzi ci o poszerzanie nadkoli do Cariny E.
Ja też chce to zrobić i szukam jakiejś firmy która takie coś robi profesjonalnie.
Jakby co to dam ci znać

Wystarczy, że znajdziesz naprawdę dobrego blacharza, który lubi się bawić w takie rzeczy. Zanieś mu zdjęcie innego samochodu z takimi blotnikami, lub rysunek techniczny zmian, które chcesz poczynić. Zapłacisz dwukrotnie mniej, niż w firmie tuningowej, a do tego, jesli trafisz na czlowieka, któremu sprawia przyjemnosc, to co robi, będziesz z tego naprawdę zadowolony. Jesli nie wierzysz, zobacz na zdjecia przedniego zderzaka w mojej tojotce paseo. Zostal całkowicie przekonstruowany - udalo mi sie trafić na taiego blacharza - zapaleńca. Za 2 tygodnie pracy nad tym zderzaczkiem wziął 400 zł (łącznie z materiałem - profile metalowe, żywice, utwardzacze), a pracę wykonał niezwykle solidnie. Wiem, bo codziennie po godzince byłem u niego w warsztacie. Co prawda zderzak, to nie błotnik, ale ogólnie leży to przecież w obrębie robót blacharskich. Tak więc, zanim zaczniesz szukac jakiegos profesjonalnego tuningoewgo zakładu blacharskiego, rozejrzyj sie dokładnie dookola.
Pozdrawiam.

niom kolega z czerwonego el diablo dobrze mowi- jego zderzaczek przedni bardzo fajnie sie prezentuje...

Cytat:
2003-10-05 17:30:54, CarinaGTI pisze:
niom kolega z czerwonego el diablo dobrze mowi- jego zderzaczek przedni bardzo fajnie sie prezentuje...

Dziękuję mojemu koledze z mam nadzieję niedługo czarnego el sportlimuzinos. Jego silniczek tez swietnie sie prezentuje