Szukam fotek felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dokładnie modelu Fiat Grand Prix rozm 13x5.5

help...

podepne sie do tematu

wie ktos co to za felgi ?

Cytat:
2003-10-03 19:29:38, Koniu pisze:
podepne sie do tematu

To są jakieś małe felgi z zayebiście dużym rantem chyba - ole odjazd, tyle że do Kaszla bo w Kancie ich nie widze

hehe...do malucha ? taka szerokosc ? podejrzewam ze te felgi by wystawały poza nadkole kanta.

na 90% sa to felgi firmy PLS ...

hehe nie jestem orlem jesli chodzi o internet... powiedzcie mi koledzy jak mam zalaczyc zdjecie do postu? klikam w banerek "obrazek" otwiera sie monit uzytkownika exploratora i... co dalej?
narazie zalacze do mojego profilu zdjecie kolek ktore mam niestety na sprzedaz {ciezko z kasa} jak kogos interesuja to moge dac opis co to za fele jakie opony itp...

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2003-10-04 00:07:29 ]

zeby dodac fotke to musisz miec zdjecia na jakiej stronie www, czy serwerze i klikajac na button obrazek pojawia ci sie okno do ktorej wprowadzasz link do danego zdjecia umieszczonego na serwerze ( www ).

Co do felg to nie mam pytań

Cytat:

@ koniu: jesli moglbys powiekszyc fotke i odczytac co na nich jest napisane to sie popytam w niemcowie, bycmoze sa to felgi kumpla, 10 cali trzyczesciowe aluski...

Cytat:
2003-10-03 19:29:38, Koniu pisze:
podepne sie do tematu

ale teraz z cytatem namacilem...

Cytat:
2003-10-04 07:49:32, Koniu pisze:
(...)

A ja mam - bardziej by mi się podobało jakby czerne było trochę większej srenicy, a dokładniej jeszcze tam gdzie są śrubki na obręczy - byłoby je lepiej widać

sam juz sobie pstryknołem;]

Cytat:
2003-10-04 07:49:32, Koniu pisze:
zeby dodac fotke to musisz miec zdjecia na jakiej stronie www, czy serwerze i klikajac na button obrazek pojawia ci sie okno do ktorej wprowadzasz link do danego zdjecia umieszczonego na serwerze ( www ).

kiedys mialem o to zapytac ...z kad wy bierzecie miejsce na serwerkach? bo przeciez nie kazdy z was ma serwer w domu pod luzkiem...

możesz sobie założyć np na republika.pl .... wystarczy podać email i parę pierdół i już masz konto

Race_D srodkowe czesci felg sa czarne{nie jest to moj ulubiony kolor ale szczerze to poprostu nie chcialo mi sie juz tego przemalowywac} nie na calej powierzchni "srodka" felgi a to dlatego ze sa to felgi zkrecane z 3 czesci i czesc zewnetrzna czyli polerowany rant zachodzi na "srodek" felgi.. a bezsensem byloby malowanie polerowanego aluminium{szczegolnie jak sie go samemu polerowalo w pocie czola przez 2 dni }

felgi sa na sprzedaz..patrz ogłoszenia

dziś widziałem poloneza na identycznych felgach. Jakis dziadek jechał za kółkiem i miałem sie zatrzymać i zapytać czy by nie chciał ich sprzedać, ale byłem już spożniony na wykład i nie było czasu gadać.

a co do felg które ma BART w profilu (fotka nr.1) to koleś ma w swoim malcu takie właśnie felgi 4 szt. stan bd. kiedyś były na sprzedarż po 100zł. za sztuke. nie wiem jak teraz ale mogę go przy okazji zapytac jesli kogoś interesuje.

to zapytaj magnum... juz tych felg nie mam na 127... ale bardzo za nimi tesknie i moze sobie kiedys takie kupie znowu... teraz jednak kasy brak na takie fanaberie....