[K/zlecę] Głowica 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię obrobioną głowicę do Fiata 126p lub zlecę obrobienie mojej.

Głowica musi być:
- obniżona 3mm (nie koniecznie, to mgoę zrobić we wąłsnym zakresie)
- wycięte prowadnice w kanałach ssących
- obrobione maksymalni kanały wydechowe
- obrobione kanały ssące
- zawory seria ew. ssące z cc700

Wszelkie propozycję proszę pisać pod tematem.

Głowica splanowana o 3,5mm na bardzo dużych zaworach z Opla Vectry A 1,8 (o ile dobrze pamiętam), zmienione i ścięte prowadnice zaworowe, dołożona dodatkowa sprężyna zaworowa, we wszystkich gwintach wstawione tuleje mosiężne i ponownie zrobiony gwint, zgrane kolanka wydechowe i powiększone kanały wylotowe, przetoczony o 1mm kanał dolotowy, sprzedaję w zestawie wraz z tłokami nominalnymi z podcięciami na zawory, mogę dorzucić cylindry, CENA: 500zł https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=269245

Niestety za bardzo modzona do mojego projektu.

UP!
Troszkę się pozmieniało. Aktualnie poszukuję seryjnej głowicy do 126p. Z gwintami nieuszkodzonymi, bez pęknięć, najlepiej od EL.

Mam seryjną głowicę z silnika po 5tyś. przebiegu, wygląda bardzo dobrze, brak pęknięć między zaworami, gwinty całe. Chce za nią 50zł. Zainteresowany ?

Jak najbardziej który rocznik? Głowica uzbrojona? Zależy mi przed wszystkim na zaworach. Podeslij fotki a wieczorem po pracy (około 23) dam Ci ostateczna odpowiedź.

Tak kompletna, z zaworami sprężynami itd. Rocznik szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia, silnik wstawiony był jako nowy do FL ale rocznika produkcji silnika nie znam. Fotki podeślę jutro, dzisiaj raczej się nie wyrobię.

No i super. W takim razie fotki to tylko proforma. Także czekam na zdjęcia i robimy deal

UP! Wciąż szukam seryjnej głowicy do 126p.

Nieaktualne, można usunąć