MotoNews.pl

Olej Millers 75w140 GL-5 do skrzyn i mostow z torsenem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam tak jak w temacie moze ktos cos wie na temat tych oleji !!!. czytajac po opiniach w internecie i na samej stronie przedstawiciela tej firmy wygląda ze jest to dobry olej do sportu jak i wyczynu. cena tez jak na taki olej jest dość dobra.

Jak ktos jeżdzil na tych olejach i np ma porwnanie do Motula badź Ligui Moly to bylbym wdzieczny o opinie. moze ewentualnie inny dobry do mojej skrzyni 1R i Torsena 8kg zakupione u Bartka ,auto służyć bedzie typowo drifftu i czasem nawet jakies kzk lub kjt. Dzięki i pozdrawiam wszystkich

Produkty millersa to dobre rozwiązanie.
Olej do mostu 75w140 jak najbardziej.
Ja jechałem akurat na Motulu ale z powodu braku czasu.
Mój kolega handluje millersem.

Polecam natomiast berdzo dodatki do paliwa millersa do starszych samochodów.Uzywałem róznych,puszcze później linki.
Zastępuja ołów i dają kopa,butelka starcza na 20 lub 40 litrów.

Cytat:
2013-02-10 10:02:55, pioban pisze:
Produkty millersa to dobre rozwiązanie. Olej do mostu 75w140 jak najbardziej. Ja jechałem akurat na Motulu ale z powodu braku czasu. Mój kolega handluje millersem. Polecam natomiast berdzo dodatki do paliwa millersa do starszych samochodów.Uzywałem róznych,puszcze później linki. Zastępuja ołów i dają kopa,butelka starcza na 20 lub 40 litrów.

Pioban podaj jak możesz prosze linka do tych dodatków do paliwa skoro stosowałeś i się sprawdzają. dzięki

Cytat:
Olej do mostu 75w140 jak najbardziej.

A co z tym, jeżeli Val-racing nie zaleca gęstych olejów? Czy śmiało mam to zalewać?

Z tego co pamiętam to Motul jest nawet zalecany.

Tak, zaleca Motul 90PA. A ja się pytam konkretnie o tym Millers-ie. Bo z tego co poczytałem, wygląda ze to jest bardzo dobry olej.

Myśle że co byś nie wlal bedzie dobrze.
Na pewno do skrzyni najlepszy olej z motula 75w90 300v
sie nie nadaje,testuje teraz inny.
Na tamtym skrzynia zgrzyta po nagrzaniu.