Dorobiłem sie wreszcie kaszla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka!!!
Na forum zaglądalem jako widz , ale od dzis jestem uzytkownikiem wielkiego fiata 126p Fiacik nie jest pierwszej nowosci bo to '85 ale sie trzyma jak na ten wiek z czasem opisze go lepiej ale teraz musze sie zajac lekcjami. Kutro postaram sie podeslac fotki zebyscie lukneli i sypneli slowko czy wyjezdzac tym na ulice.
Pozdrawiam

Gratuluje. Czekam na fotki.

Witam i gratuluje;]

czekam na foty....

Siemka, no wspaniale , dobrze że chociaz tobie sie udało tak szybko, ja jeszcze musze poskładac troszke papki na mojego fiacika(oczywiscie 125p) o innym narazie nie myśle, no to gratuluje jak koledzy wcześniej, pozdro miłej i bezpiecznej jazdy

Gratuluje udanego i npewno udanego zakupu Maluchu RLZ. Ile dalęś za takiego nowego malca ???? Jeszcze raz gratulacje i miej jazdy super racing samochodem

Gratulacje!!!
Koniecznie pokaż fotki

Zakupiłes kawałek historii i bolida który zmotoryzował polske małolitrazową: Gratulacje i powodzonka w uzytkowaniu!!

Cytat:
2003-10-05 18:01:09, marexp18 pisze:
jestem uzytkownikiem wielkiego fiata 126p

a ja myslalem ze mam duzego ale skoro ty masz wielkiego witaj na forum

Gratulacje !
wlasnie rozpoczol sie najpikniejszy okres w twoim zyciu pierwszy Wielki wlasny k-shell

witam, gratulacje równierz czekam na fotki...

Gratulacje, teraz zaczą się Twój najpiękniejszy okres w życiu pod kaszlem . Życze powodzenia w prowadzeniu go.

Witam sród maluchowych szaleńców no i przy okazji gratuluję zakupu. Mój szerszeń też jest z '85 (październik). Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia!!

WITAM W RODZINE KASZLAKÓW !!!

Witam i na wstepie Gratuluje zakupu) czekam jak wszystcy na fotki)))

gratulacja!!!!!! pokaz foty! ale odrazu ci powiem ze kazdym autem mozna wyjechac na ulice.....szerokich drog i gumowych drzew

Witka!!!
Jak obiecałem zrobiłem foto, niestety robilem je kamerka internetowa i nie sa zadobrej jakosci ale moze cos dojrzycie, foty sa w mioim profilu.
Auto napewno ulegnie zmianom, przedewszystkim ten spojler na klapie zniknie, bo nie widzi mi sie. Wiec oceniajcie czy wogole warto bylo to przyprowadzac do domu za te 1100 zl i piszcie zarowno co wam sie podoba i nie potoba i co byscie zmienili.
Kolorek napewno zostanie ten sam bo mi sie podoba metalik niebieski.
Ps. simon_pg moj tez jest z pazdziernika '85
Pozdrawiam

posciagaj progi i wszystkei plastiki i sprawdz czy nie ma pod nimi rdzy jak jest to zlikwiduj

podoba mi sie ale spojler z tylnej klapy kolpaki i progi zdejmij i bedzie siuper....

pozdro

Hmm nie mój styl ale arazie zosta jak jest.
Jeździj rób silnik i glebe i mysl nad wizerunkiem.
na wugląd przyjdzie czas

Ja niedługo dorobię się drugiego (białego). Co do Twojego to jest całkiem całkiem ale jszcze długa droga przed tobą.Ciekawe czemu tak tanio?(silnik)
Pozdrawiam