Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2003-10-06 23:50:37 Ja ci niestety kolego niewiele pomogę, bo kupiłem już z dołożonym centralem, aczkolwiek nie było go standardowo, dołożyli go w ASO (aż nie chcę mi się myśleć ile to musiało kosztować). Polecam pomęcz użytkownika Tomaszkoss, to zdolna bestia - sam kupił i założył takie coś, podpiął to pod istniejący alarm z pilotem, więc ma te sprawę obcykaną, no i full wypas auto ![]() pozdrowionka |
![]() Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2003-10-07 00:46:13 sory a co za problem???
centralny jest taki sam wszędzie czy to w toyocie czy w maluchu czy w meserszmicie. Może się różnić tylko siłą udźwigu siłowników. ja mam w yarisie centralę, tylko że ja byłem w tej konfortowej sytuacji że miałem zintegrowany centralny z alarmem dokupiłem tylko siłowniki i tu już jest wubór 3; 6; itd kg - ja uważam że 3kg jest spoko ale jak ktoś się boi zimy to 6kg będą aż nadto pozostaje kwestja ich umocowania(co jest sprawą banalną) i podłączenia centrali do ewentualnego alarmu/zasilania i takich duperszmitów Alwaro najlepiej jakbyś wpadł na środowy spocik (patrz tu) to byśmy pogadali czy coś... ![]() Tylko jeszcze zależy bo Tobie chodzi o same...
...czy całość??? jak siłowniki to montujesz gdzie się da ![]() a całość... też gdzie się da ![]() [ wiadomość edytowana przez: Kruchy dnia 2003-10-07 00:55:44 ] |
![]() Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2003-10-07 14:59:04
zwie się on master siłowniki z 2 przewodami so to slejwy ale jak masz alarm podepinesz centralę pod niego i będziesz otwierał z pilota to master nie jest w gruncie rzeczy potrzebny ja u siebie mam same slejwy i jest git oto cała filozofia |
![]() Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2003-10-07 18:06:45 eee tam ja u siebie nie korzystałem z żadnych technicznych bzdetów - wywierciłem dziury "w drzwiach" przykręciłem siłowniki - siedzi, trzyma się i nawet działa ![]() spocik będzie od 20:00 a nie tak jak w temaci 19:00, pewnie gdzieś do 21:30, 22:00 posiedzimy (potem prawdopodobnie na FR pojedziemy) więc jak coś to wpadaj, najwyżej dzwoń to się jakoś zgadamy telefony w profilach lub w a assistance... |
![]() ALWARO toyota starlet warszawa | 2003-10-07 20:03:38 oka spox postaram sie byc to jeszcze pogadamy ![]() |