Książka obsługi 2105

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule , chciałbym zdobyć, najchętniej w formacie elektronicznym , ale może być drukowana. Wiem że w słomczynie można kupić , ale narazie sięnie wybieram
Zakupiłem sobie Ładzianke o roboczej nazwie Błękitna Laguna, to z powodu hę kolorui pięknoty tego autka,
tak więc proszę o jakieś newsy, bo jestem żółty w tej materi narazie

pozdo
seldric

Wiem, że WKiŁ wydało książkę napraw i obsługi do 2105 i 2104.

o widzisz dzięki , ale gdzie to zdobyć , albo może ktoś ma !!! muszę pytać ludzi może ktoś mi coś podpowie

dzieki za dop.

pozdro

seldric

a na klubowej nie ma? Konrii chyba coś zamieszczał. Ale mogę się mylić

Jeżeli Góral się myli i na klubowej nie ma, to ewentualnie postaraj się zamówić ją przez internet, np. w internetowej księgarnibookservice.pl. To jest właśnie ta książka, którą miałem na myśli:

O widzisz Miły i o to chodzi dzięki wielkie.
Chciał nie chciał trzeba kupić 20 zeta nie duży wydatek ale zawsze , można za to np łożysko kupić hahahahahhaha
A na klubowej stronce nic nie ma, a może się powinno pojawić hęę

pozdro hubert

Mam tę książkę w formacie pdf
(tę, której zdjęcie zamieścił powyżej Miły).
Moge podzielić RARem i wysłać emilem.
Pchnij namiary i powiedz jaki max. rozmiar maila łyka twoja skrzynka.
Cały plik ma rozmiar 8 510 570 bajtów.

Pozdro...

I niech mi ktoś powie , że zrzeszanie się w klubach nie ma sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki z góry syvo

PS już sie nie moge doczekać soboty, mam już parę rzeczy na celowniku do zrobienia, na razie drobnych ale z czasem sie powiększa.
A na razie musze ustawić i wyregulować fazik , bo wczoraj mi założyli i dzisiaj jade go regulować

pozdro

seldric

Odgrzewam kotleta ponieważ potrzebuję w pdf-ie jakieś książki w stylu "sam naprawiam samochód marki łada". Jeśli ktoś ma coś takiego to będę bardzo dźwięczny.

Mam coś takiego

http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=12975&langId=-1

w postaci zdjęć jpg (czytelne bez problemu), ale poradnik jest cały po angielsku, co tyczy się także różnic konstrukcyjnych (np. kierownica po złej stronie).

Jeżeli Ci odpowiada, to mogę wypożyczyć

Takie coś nabyłem i na początek wystarcza. Tylko, że księgarnie praktycznie tego nie mają, więc szukaj wysyłkowo lub na "alledrogo".
Za nówke dałem 22PLN.

Rzoooq jeśli mogę Cie prosić na maila: kubajab@op.pl. Dziękuję pięknie. MariuszY chyba będę musiał zrobić tak jak piszesz.

Jeśli masz w pobliżu Norauto spróbuj poszukać właśnie tam
Ostatnio w Łodzi widziałem kilka książek obsługi do aut z lat 90 i do Łady chyba też.
Upewnię się i dam znać

pzdr
CHIO

Ja mam w pdf-je. Jak chcesz, to Ci wyśle

Już Ci wysłałem.

[ wiadomość edytowana przez: sebioza dnia 2011-03-30 19:53:41 ]

Jeśli Cię mogę prosić na kubajab@op.pl

EDIT:

dzięki

[ wiadomość edytowana przez: Kuba2107 dnia 2011-03-30 20:47:32 ]

Poproszę i ja szymon1977@op.pl

Jeśli można to i ja się przypnę - gumbas@onet.eu