Poszukuje PILNIE !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze to nie to forum
Moze mnie zabijecie
ale jestem zdesperowany:

Pilnie kupie Fiata 500.
takze poszukuje informacji gdzie moga stac.
generalnie poszukuje wszelkich informacji o fiacie 500 tj. www, zloty itp. jesli macie kogos znajomego wlasciciela f500 zapytajcie.
z gory wielkie dzieki za wszelkie informacje.

(jezeli ktos posiada jakiekolwiek informacje na temat fiata topolino prosze o kontakt - $$$

gooffy@op.pl
607462276

Mam takiego jednego w wersji 500D, Granatowy z czerwoną tapicerką. W stanie idealnym, sam go składałem z zestawu Tamiyi. Polecam
Acha bym zapomniał, jest w skali 1:24.

Wielkie dzieki
Ja niestety poszukuje takiego w skali 1:1
Popytajjcie znajomych moze oni kogos znaja albo wiedza gzie stoi??
wielkie dzieki za jakakolwiek pomoc takze twoja grzegorz2107

Hej nic nik nie wie??
poszukajcie, popytajcie znajomych ??? moze sie cos znajdzie.

Moja kolejna rada nie będzie już taka odleciana...
W kioskach jest takie czasopismo "Automobilista" zajmuje się zabytkami na kołach. Masa ogłoszeń, może coś tam znajdziesz, jakiś sensowny ślad. Albo się sam ogłosisz. Jakiś czas temu było ogłoszenie sprzedaży za 4000 zł.
Jeśli jesteś totalnie zdesperowany to mam dobra wiadomość. We Włoszech jest jeszcze całkiem sporo starych pięćsetek (dużo więcej niż 126) i to w świetnym stanie. Pod słonecznym niebem fiaty nie gniją tak chętnie jak u nas. Napatrzyłem się na nie 2 lata temu i dlatego kupiłem sobie ten modelik od Tamiyi...To piękne autko i jako jedno z niewielu pozwala na poruszanie się nim osobom z prawem jazdy B1, bo ma masę mniejszą niż 600kg.
Pozdrawiam

Fiat 500? Jesli to przedwojenne 2 osobowe Topolino, to ma go jakis milosnik starych aut w okolicach Jedrzejowa. Kupil go od mojego znajomego.
jasiu