MotoNews.pl
5 Jakie przewody paliwowe (272717/0)

Jakie przewody paliwowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam godnych polecenia przewodów elastycznych do paliwa(ciśnienie 3 bar). Fajnie jakby nie kosztowały po 100zeta za metr. Fagumity odpuszczam bo wiele osób na nie narzeka. Co polecacie?

A co jest z tymi Fagumitami nie tak?
Jeszcze nie słyszałem złej opinii na ich temat a zwłaszcza, że śmigają w dwóch moich Malcach i u kumpla i nic się z nimi nie dzieje.

Ja właśnie fagumity zbrojone polecam

Ja nie wiem co wy od fagumita chcecie
Ja zawsze fagumita wszędzie miałem i nigdy żadnego problemu z nimi nie miałem

Miałem fagumity we fiacie jako przewody do nagrzewnicy oraz powrotu do pompy wspomagania i oba popękały po kilku miesiącach.

Jak paliwowe są takiej jakości to nie polecam.

Ja na temat FAGumitów się nie wypowiadam, bo nie miałem, ale mam przewody Gates i są spoko, a płaciłem chyba 8zł/metr.

Ja również polecam fagumity zbrojone jako przewody paliwowe. Płaciłem ok 7zł za metr.

Też mam fagumity w swoim maluchu, wszystko gra żadnych pęknięć nie ma. Mowa i o wodnych i paliwowych

Kupiłem Semperit'y. Gdzieś wyczytałem że niby lepsze od Fagumit'a. Cena jeden pies-8 zeta za metr.

Cytat:
2013-09-02 19:47:01, Piatka pisze:
Miałem fagumity we fiacie jako przewody do nagrzewnicy oraz powrotu do pompy wspomagania i oba popękały po kilku miesiącach. Jak paliwowe są takiej jakości to nie polecam.

Jak na zdjęciu:

Mi fagumity w kancie i Janka polonezie zgniły jak na fotce poniżej po 2 latach. W maluchach i garbusach zawsze miałem bez problemu.

Może jakaś wadliwa seria, ja w maluchu miałem nie zgniły, nie rozleciały się, w kańcie mam już 3 rok i trzymają się

Dokładnie tak mi się podziało.