Każdy znajdzie coś do swego autka np ksenonki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
uchh właśnie przeczytałlem bogatą ofertę tuningową polecam dużzy wybóor ulepszenia

niom stronka dobra!!! dzieki!!! wlasnie sie dowiedzilaem ile bedzie kosztwoac przerobienie na xenon w carince-1300zł i nic mnie nie obchodzi(z montazem rzecz jasna) hmmm jak zrobie jakis wał to chyba sobie zamontuje hehe

z tego co wiem, to xenony musza miec cos co bedzie ustawialo je w poziomie na tylniej belce (strasznie oslepiaja kiedy zle ustawione) i chyba spryskiwacze.. a wiec wieksza inwestycja niz te 1300 pln

System poziomowania + spryskiwacze inaczej porzegnasz sie z dowodem.

cENA ZBYT NISKA!!!!!
Sie mnie wydaje że cena od 2500-3000 zł w górę to wtedy mozna zadzwonić do takiej firmy...

Może za 1300 da sie kupić same reflektory z żarówkami, do tego dojdzie koszt instalacji elektrycznej wysokiego napięcią, system samopoziomujący i spryskiwacze.

Na tej stronie nie znalazłem nic dla Toyoty, brak nawet tylnych świateł a la Lexus.

nie nie tzreba kupowac reflektrow!!!! smaam przerobka!!! koles zalozyl w swoim mitsubisi eclips(dobry znajomy) i abni nie am spryskiwaczow ani-to jest wada- dlugich, ale od czego sa halogenki dalekosiezne eheheh, i powaznie 1300zł!!!!

Cytat:
2003-10-09 10:37:40, jackal pisze:
Może za 1300 da sie kupić same reflektory z żarówkami

Z zamieszczonych zdjęć wynika, że te 1300, czy 1500 zł to tylko żarówki plus instalacja wysokiego napięcia. A czy reflektory są przystosowane cieplnie do tych żarówek, czy mają samopoziomowanie i spryskiwacze - to już problem klienta

Stronka spoko bo duo bajerów i dobrze bo wybór jest...

Ale ogolnie to ja sie nie bawie w takie rzeczy...

Rzetelna instalacja Xenonów - ok 5 tys zeta (bedzie chodzic i sie nie rozpadnie). oczywiście wersja "zrób to sam we własnej stodole" bedzie tańsza (grubo) ale gwarancje zalezne od szczęścia

Cytat:
Rzetelna instalacja Xenonów - ok 5 tys zeta (bedzie chodzic i sie nie rozpadnie). oczywiście wersja "zrób to sam we własnej stodole" bedzie tańsza (grubo) ale gwarancje zalezne od szczęścia

niop sam sie zdziwilem ale koles jedzil na tej stodolanej robocie popnad poltora roku w mietku i teraz jezdzi na podobnej rok w eclipsie wiec traczej chodzi

Cytat:
A czy reflektory są przystosowane cieplnie do tych żarówek, czy mają samopoziomowanie i spryskiwacze - to już problem klienta

hmmm i tu mnie zaitrygiowlaes aleks, hmmm popytam sie i zobacze jak ewentualnie u mnie sprawa sie ma- zobaczymy co koles an to ehhe, ael dzieki za sygnal -dzieki za szczerosc

Dokladnie CarinaGTI ------- jak pisalem w stodole tyż mozna se bolida zrobić- ale to juz lepiej zeby ta tansza instalacje wykonywal ktos kto sie zna i robil to dla siebie - to nie bedzie fuszery

co do poziomowania i spryskiwaczy - MUSOWO! inaczej MO sie przyczepi, ale tak na cacy...

Eee - ale zawsze mozna powiedziaec tak jak w filmie "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" ---- "aaa bo to zdjęcie szfagra"

wiecie, sam bym sobie xenonki wsadził, ale tylko z poziomowaniem itd. nie stać mnie, więc tego nie robię!
a takich co sobie robią xenon-tuning to bym im te światełka chętnie wytłukł!!!!!!!!!!
dlaczego? bo to k**estwo jak pójdzie snop światła po oczach to oślepia gorzej niż długie na 100 wattach!
jeździ taki jeden złamas nowym granatowym Grand Cherookiem i wsadził sobie te taki "zestaw" niestety znowu go spotykam, to jak mnie mija to mam takie uczucie, jakby igiełki mi się w oczy wbijały - chromowe "dekoracje" wokół klosza tak dają

i wtedy bardzo bym chciał by ktoś mu te światła wytłukł, albo przynajmniej dowód zabrali...

i to już nie chodzi o przepisy, ale po prostu o bycie w porządku wobec innych urzytkowników dróg! to tak jakbym ja jeździl cały czas na długich - wkurzałoby, nieprawdaż?

nieprawdaż

Prawdaż

Nieprawdaż?

Cytat:
Eee - ale zawsze mozna powiedziaec tak jak w filmie "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" ---- "aaa bo to zdjęcie szfagra"

ehehh to mnie najbardziej ubawilo
niop raz uciekalem ale juz podziekuje
co do pomocy dzieki serdeczne za mile widziana pomoc-jak na razie nei amm duuuzego [ptrzyplywu grubszego keszu wie c sobie odpuscze.. pzodrowka i czekam an browca krzysiuVW wiesz za co??? eheh DEBICA rulezzz