Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2003-10-09 14:01:13 Widziałem ostatnio w sklepie niebieskie żarówki H7. Mam pytanie.
Czy stosowanie takich żarówek jest w pełni legalne, czy policja nasza kochana może się do mnie przyczepić? ![]() |
![]() Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2003-10-09 21:40:15 Sporo osob je stpsuje ale niewolno... moj kolega dostal za to mandat ze mial niebieskie postojowki!
Zalezy na jakiego policjanta trafisz... |
![]() paweldm Pełnoprawny Klubowicz Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2003-10-09 21:52:55 Nie ważny jest kolor żarówki, ważne jest na jaki kolor świeci. Z przeważnie takie żarówki świecą na biało a taki kolor światła jest dopuszczalny. Sprawdzali mnie kiedyś gliniarze. Oglądali żarówkę bańka niebieska, ale po włączeniu świateł nie mieli zastrzeżeń, bo świeciła na biało. żarówka nie miała homologacji H4 90/100W, ale na to nie zwrócili uwagi. |
![]() Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-10-09 23:37:08 Przychylam siędo zadania Pawła. Jeżdżę na żarówach H4blue już rok. Klosz jest niebieski ale świecą na biło.. nie miałem żadnych nieprzyjemności z tego tyułu |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2003-10-10 08:13:21 Właśnie chciałem sobie kupić Blue Vision Philipsa. Macie racje dużo zależy od gliniarza który ew. zatrzyma wóz na drodze.
Muszę się zastanowić ![]() A spotkań z policją sobie i wam nie życzę ![]() |