Muszę sprzedać swojego maluszka przygotowanego w pełni do sportu.
Buda z roku 1990 obspawana,malowana 2 lata temu,środek pomalowany na biało.Szyby z poliwęglanu.
Fotele kubełkowe firmy Recaro + pasy szelkowe firmy Schroth 3 pkt. Płyta pod silnik i skrzynię.
Kierownica zamszowa z nabą,klatka bezpieczeństwa skręcana,
obrotomierz,licznik kapliczka,odpalany z guzika.
Reszta zbędnego wyposażenia wyrzucona.
Maluch posiada też zderzaki chromowane oraz chromowane ramię wycieraczki,klapy pomalowane na biało + zapinki ( 1 tylna klapa jest odelżona ). Cała elektryka została zrobiona od nowa przez elektryka.
Zawieszenie obniżone i utwardzone, amortyzatory zalane hipolem. Zrobiony szybki skręt, szpilki i dystanse.
Silnik:
Głowica - 6mm na dużych zaworach, obrobiona,skrócone osłony popychaczy jak i same popychacze, tłoki i cylindry 2 szlif, wał od bisa,lekkie korby, zamach 3,5kg, nowe sprzęgło, rozrząd włoski, wałek 555, duże koło na alternatorze, wydech na większych rurach + puszka kopia pachonia, płyta mocująca aluminiowa gruba, gaźnik przerobiony, dolot RC.
Nanoplex czerwony.
Do malucha dodaje 2 seryjny silnik, jeszcze 1 silnik w częściach do sportu ( głowica - 5 mm,lekka klawiatura,osłony popychaczy skrócone,lekki rozrząd i wiele innych części).
Do tego 4 poszerzane felgi,2 rekiny z oponami pirelli i kilka sztuk kół jakie mam w garażu.
Do tego nanoplex niebieski i szary, i wiele innych części ( jest ich za dużo żeby wypisywać).
Maluch aktualnie stoi na zimówkach.
Przęgląd jak i ubezpieczenie,OC i NNW ważne do października 2014 roku.
Cena jaka mnie interesuje to 3,500 zł za całość.
Cena wszystkich części o wiele wyższa ale ta cena mnie ucieszy.
>

[ wiadomość edytowana przez: Wrath dnia 2013-12-08 20:39:55 ]