Remont

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich czlonkow klubu.Mam prośbę do was szukam kogoś w krakowie lub okolicy znającego tematykę remontów blacharskich ladzinek,dokladnie chodzi mi o przyblizoną wycenę remontu podlogi+konserwacji calości

Niestety nie znam warsztatów w Krakowie, ale to już najwyższy czas- spiesz sie ,spiesz, aby zdążyć przed zimą.......

Reeegan, ale Ty przeciaż nie masz 2103 (tak jak wpisałeś w profilu) tylko 2106. Co do warsztatów blacharskich w Krakowie to niestety nie mogę Ci pomóc.
Andrzej

Znam taki warsztat ( a własciwie garaż ) na Balickiej gdzie ostsnio robili gruntowne remonty samych ładzianek. Nie chcę nic mówić , ale pracuja tam chyba fachowcy ze wschodu i to dośc dobrze zanjący sie na rzeczy. Podjechałem tam kiedyś moja 2103 żeby ocenili jej stan i co ewentualnie trzeba by przed lakierowaniem zrbić. Więc tak -konserwacja ok 300PLN.
Natommiast za lakierownie całego auta (demontują prawie wszystko ) powiedzieli Około 1500Złotych. Z tym ,że nei mają komory. Ale jak widziałem dwoie rozebrane , polakierowane siódemki i jedna samare to wyglądało to naprawde nieźle
Warsztacik jest zaraz za pętlą trmawajową i za skrzyżowaniem przed giełdą po lewej stronie(jadąc od centrum
Paweł