Aktualne Ceny foteli BiMarco

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć dzisiaj dzwoniłem do Bimarco i jakby kogoś to interesowało to podaje aktualne ceny foteli: Model B kosztuje 340 zł a Model C 360. Dodatkowo można sobie zamówić obicie z dermy w cenie + 45 zł. Ponadto nie wiem jak było wcześniej ale teraz można sobie też zamówić mocowanie do dużego Fiata

a bimarko ma swoją www ??

ma swoją www ale nie pamiętam jaką

ja mohge te fotele dla kogos z kraka załatwic taniej

Hmm, www.bimarco.pl ?

A ile kosztują szyny do DFa, moze pytałes ?
bo mam jednego kubełka, a dorabiać szyn mi sie nie chce.

dobra dowiedziałem sie 35zł szyny

rozumiem, że 340zł to cena samego fotela, a doliczyć trzeba szyny... a ile kosztuje szyna do malca? tyle samo co do 125p (35zł?)

ja swoje bimarco wsadziałem na seryjne szyny
pasowało prawie idealnie (musiałem zrobić jedną dziurę w szynie) ale na szerokość idealnie
z tego co słyszałem bimarco pasuje też pod szyny maluchowskie

a skórą nie obijają ?? trzeba we własnym zakresie ?? a jak wygląda ta DERMA ?? ładne to to ??

mi sie wydawało tez ze obijaja skóra nie derma....

ja oddam model C z szynami do 126p za 250
(więcej info w topicu sprzedam)

Soryy że dopiero teraz ale niedawno wróciłem do domu. Obicia mają tylko normalne albo z dermy i dorabiają szyny do każdej furki. Więcej nie powiedzieli. (na stronie www nie ma cennika)

czy derma jest ładna?? z tego co mi wiadomo, to derma to skaj, czyli "ekologiczna skóra" (guma)

A macie jakies fotki takiego kubełka z dermy ?? Bardzo to podbne do skóry ?? Jak to wygląda ze ścieralnością ?? Bo noszę się z pomysłem zamontowania wreszcie skórzanych kubełów do Bobera. Ale jak ma się to wiązać z wydatkiem 2000 PLN to po prostu odkładam to na później. A jak derma mi podejdzie to raczej juz będzie przesądzone.

Ja mam cennki Bimoarco wysłali mi kto chce niech do mnie napisze przesle cennik.

NA STRONIE BIMARCO ZNALAZLEM POD KAZDYM MODELEM FOTELA TAKI NAPIS DROBNYM DRUCZKIEM: "tapicerka: welur, skaj lub skóra, kolorystyka wg pokazanego zestawu lub wg projektu Klienta"