| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Many E x | 2003-10-10 14:29:44 Szkoda że nie da sie udowodnic ze nalano tylko jeden litr oleju...
... wtedy mozna by wynegocjować dobre warunki na najblizsze serwisowanie tej toyki... |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2003-10-10 14:33:48 za moją radą poszedł list do centrali TMP z małym dopiskiem że kopia lego listu została wysłana do centrali toyoty w Japoni |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2003-10-10 16:11:41
niop o fiskalizmie, inncyh dziedzinach paramotoryzacyjnych lub czym kowiek innym nie trzeba wspominac bo kazdy w niej urodzil sie zyje i umrzec-jak Bog da- i umrze, ale cieszmy sie jednym!!!-mamy wkoncu piekne polki!!!! tak dla otuchy!!! |
MisiekTS Toyota Corolla TS Brzeg | 2003-10-10 18:19:13 Czy przy zalanym tylko 1 litrze oleju nie powinna sie swiecic kontrolka oleju ????? |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2003-10-10 18:31:45 przy litrze oleju się nie zapali. no chyba że przy ostrym zakręcie. jak się zapali to znaczy że nie masz smarowania. |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | 2003-10-11 00:22:10 dlatego właśnie nie serwisuje tam auta |
przemo_z TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Świdnica | 2003-10-11 00:48:57 Szkoda, że taki jeden serwis psuje reputacje całej marce. Nie byłem jeszcze w w/w ASO i nie mam zamiaru. Najbardziej dziwi i irytuje mnie fakt, że już od kilku lat słyszę negatywne opinie o tym saloniei nic się nie zmianiło. |
MisiekTS Toyota Corolla TS Brzeg | 2003-10-11 10:04:07
No wlsanie czyli jesli by bylo rzeczywiscie zle to by sie zapalila. Pomijajac juz sam fakt zaistnienia takiej sytuacji w jakim kolwiek ASO, to moze skutki uboczne nie sa az tak tragiczne. Zwlaszcza, ze auto dalej dziala. Nie wiadomo tylko jakie skutki to przyniesie w przyszlosci |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2003-10-11 10:22:51 niop moze cosik sie zmieni po tym pismie, ale ja jestem realista....
P.S. niech sie wybierze ten koles do okulisty moze wtdy bedzie rozroznial opakowanie 4 litrowe od 1 litrowego |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2003-10-11 12:29:12
Jak się kontrolka nie pali to wcale nie znaczy, że jest dobrze. Mogła zaciągać olej z powietrzem i to dawało tyle ciśnienia, że wystarczało do zgaszenia kontrolki, ale nie na tyle, żeby efektywnie smarować silnik przy wyższych obrotach Pozdro. |
ZZtop31 Toyota carina e Radom | 2003-10-11 15:53:01 Wcale się nie dziwie że dolał 1 litr oleju tylko kto wie cosię stało z pozostałą ilością ???
Widocznie bardzo był mu potrzebny bo na boku miał jakąś wymianke i tyle .Najgorsze że ja swoją też naprawiam u kolesia z serwisu i oleje i inne płyny wszystko original na dodatek części też . Wypada współczuć wszystkim którzy serwisują swoje autka w ASO ale też myśle |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2003-10-11 17:20:33 Witam.
A czu u Was w ASO też tak jest, że rozmawiacie z jakąś "babką z okienka" i jej wszytsko zlecacie, wychodzi gościu, wprowadza auto do warsztatu i widzicie co robią przy samochodzie (jak są szyby w warsztacie) albo nie...(magia) ? Z mechanikiem nie można pogadać tylko z tą babką ... Pozdrawiam. ------ A jak przyjaźnie patrzą na gościa z 15 letnią Toyotą w ASO |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2003-10-12 01:44:15
Dokladnie tak jest!! Co prawda dopiero jestem dwa miesiace w "toyocie" ale wiem ajk sprawa sie miala z VW ktorego dwoma modelami jezdzilem okolo 5 latek, jendego serwisowalem bo mial tuz przed 30tys km i seerwis sie klania wiec pojechalem do motorpolu na wynmianki a pozniej koles z serwisu od razu zaproponowal mi na pierwszym serwisie ze moze mi to samo robic u siebie!! (plyny,oleje.paski,kloci,pompy itp.) wszystko oryginal funkiel noweczka |
STACHOO Toyota Yaris Wrocław | 2003-10-12 22:39:44 ...hmm w piątek robiłem tam przegląd po 15kkm w Yarisie i musze powiedzieć że jestem mile zaskoczony tym serwisem. Nie wiem czy pamietacie rozpisywałem się w zeszłym tygodniu o przetertym fotelu kierowcy. Ku mojemu zaskoczeniu od razu został zakfalifkowany do wymiany Możliwe jednak że jestem przyzwyczajony do ASO fiata na karkonoskiej (poprzednie auto fiat punto) gdzie klienta traktowano jak intruza i nieproszonego gościa. |