Napotkałem dziś fajne 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Spotkałem dziś z KRzemowym na CPN`ie pięknego Fiata 127 fioletowy może zdało by mu sie pare poprawek ale...miał orginalną kiere z Abartha, felusie nie wiem z czego ale fajniutkie, w środku leżał resoraczek fiata 127 srebrny metalic, szyby przyciemniane bardzo ładne autko neipowiem szkoda że niemieliśmy aparatu...

ps troche mu wisiałtłumik podspodem

Jeśli mowa o resorakach to ja znalazłem u siebie ORGINALNEGO resoraka FIATA 131 ABART...heheh szkoda że nie masz fot tej fury :/

Samochodzik stał na CPN własciciela nie było (podobno pojechał po pompe paliwa bo mu klękła -tak wynika ze słów pana z okienka na CPN), ale zostawiłem namiary na mnie na karteczce aby przkazał właścicielowi może sie skontaktuje był na bileskich rejstracjach może ktoś z bielska kojaży SB .....

kojaże to autko widziałem go kiedyś na zlocie w Bielsku fajny ale brakowało chyba czasu na wykończenie

dokładnie gdyby wykończył go (a dużo naprawde nie trzeba) to byłby naprawde fajny super i wogóle

to ten (foto KostwK na zlocie w katowicach) obecnie posiada go gościu z mojej miejscowości...

Ciekawe co on tam ma pod maska, czy cos wiekszego,czy ta wytloczka to tylko tak dla szpanu!
osobiscie nie podobaja mi sie te pozerzenia tylnich kol no i oczywiscie brewki....paskune!
Osobiscie nigdy go nie widzialem.
Widzialem natomiast "tuningowanego" 127
Mial "piekny" lakier w kolorze bieliznianego rozu.

podejrzewam że ten wlot to tylko dla picu

Ale koncepcja nie jest zla, jesli 32 DTMR mi sie nie bedzie miescil pod maska to tez bede musial wykombnowac cos takiego.
W koncu z bieda wpasowalem do niego 1,1 z Zastavy.
A w najblizszym czasie byc moze 1,5 z Ritmo, oczywiscie jesli finanse pozwola!!

hehehe smieszny ten niebieski 127... jak zwykle w przypadku polskiego tuningu auto mozna zcharakteryzowac zwrotem" przerost formy nad trescia"... typowy przyklad auta ktore ladniej wyglada przed "tuningiem" niz po ale z roku na rok coraz wiekszy odsetek aut "tuningowanych" w kraju naszym pieknym wyglada dosc przyzwoicie... to cieszy

Jak dla mnie ten samochod jest straszny Ma trzy rzeczy,ktore sa po prostu oblesne i nie pasuja do tego samochodu...
1. Brewki
2. Poszerzenia nadkoli
3. Kolor...
Doczepic sie mozna jeszcze do tego badziewniego wlotu na masce,ktory wyglada,jakby go ktos z tektury,alboblachy falistej wycial...
MASAKRA!!!
Jak mozna bylo tak zbezczescic takie sliczne auto!!!
Zeby nie bylo jednak...Podoba mi sie patent z gladkim tylem i malowane klosze....bo trudno w PL o bezbarwne...Ja osobiscie przymierzam sie do wpasowania zamiat przednich pozycji lamp z Allegro (clear glass) i od jakiegos japonca na tyl...Musza byc dlugie i waskie...Tez z gladkim szklem,ale maxymalnie podobne do
oryginalow...
Tutaj link do lamp z Allegro...co o nich sadzicie??Clear glass F 127

-----------------
http://plepleple.pl

zobaczyłem tył: moze byc..
zobaczylem przod: bleeeeeeeee blleeee
jak jeszcze koledzy zwrocili uwage na nadkole z tylu ..przyjrzalem sie im..kolejne bleeeeeee
kolor : ble i fe
a z tymi "kapciami" jesli przyjac ze posiada oryginanlne 903 to chodzi jak emeryt do kościoła i pali jak polonez z przyczepą.

Katastrofa

T-R-A-G-E-D-I-A
nic więcej nie trzeba pisać....

o qrwa przejebane jeszcze z tyłu tp jakos wyglada ale jak zobaczyłem z przodu to az mi sie płakać chce