Szukam osob posiadajacych Fiata 127 celem zalozenia klubu!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!Cos mi sie dzisiaj aktywnosc na Forum udzielila...szukam osob posiadajacych Fiata 127 [kazda wersje] celem zalozenia klubu...Bo takowego w Polsce chyba nie ma???Zainteresowani niech dadza znac w tym watku, np krzyzykiem... Co do rodzaju krzyzyka zostawiam Wam wolna reke...
Krzyzyk 1. +
Krzyzyk 2. x
Krzyzyk 3. X
sa rozne metody glosowania....
Pzdr
Adr

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
Bo takowego w Polsce chyba nie ma

..kolega sie myli....

zajrzyj tu Fiat 127 by Trez

..to strona mojego kolegi,posiadacza 127 MkI i MkII, pozatym znajdziesz tam prawie wszystko co dotyczy twojego samochodu!..trez jest całkiem wporzo i ma wiele kontaktów, wiec jesli czegos potrzebujesz wal smiało do niego...

...a tak na marginesie..klubem jest F&F....to naprawde swietny klub!....osobiscie nie znam bardziej solidarnego i zorganizwanego w Polsce!...mozesz postarac sie o członkostwo...i wkrótce zasilisz grono posiadaczy 127 u NAS;]

..pozdr.

Cytat:
kolega sie myli...

Hehehhe
Rozmawialem z Kolega Trezem Kolego Qbo i Kolega Trez przyznal mi racje!!! Zajrzyj na Forum F127
Pozdro 600!!!

-----------------

Cytat:
2003-10-12 16:30:08, el_comendanto pisze:
Cytat:
kolega sie myli...

Hehehhe
Rozmawialem z Kolega Trezem Kolego Qbo i Kolega Trez przyznal mi racje!!! Zajrzyj na Forum F127
Pozdro 600!!!

Ja mogę być sympatykiem (całym sercem i tylko sercem fiat 127 )

najlebszy klub takich i inhych starych Fiatów to wg. mnie F&F

Cytat:
2003-10-12 16:26:14, qbaletek pisze:
Cytat:

mozesz postarac sie o członkostwo...i wkrótce zasilisz grono posiadaczy 127 u NAS;]

..pozdr.

Taaaa...czlonkostwo...predzej doczekam emerytury.

A klub kiedys byl...ale niestety zalozyciel sie pzreprowadzil i w czasiepzreprowadzki jego dysk sie troszke popsul i stronka umarla

Cytat:
2003-10-13 14:09:18, satiz pisze:
Cytat:
Cytat:

mozesz postarac sie o członkostwo...i wkrótce zasilisz grono posiadaczy 127 u NAS;]

..pozdr.

Taaaa...czlonkostwo...predzej doczekam emerytury.

A klub kiedys byl...ale niestety zalozyciel sie pzreprowadzil i w czasiepzreprowadzki jego dysk sie troszke popsul i stronka umarla

bo sie nie zapisales

Cytat:

bo sie nie zapisales

Ja nie jak tak

Cytat:
2003-10-13 15:43:26, satiz pisze:
Cytat:

bo sie nie zapisales

Ja nie jak tak

nie zapisałeś się, jak chcesz sie zapisać musisz kliknoś w link na forum u mieszczonu u góry " dołącz do klubu " i zastosować sie dalej do wskazówek które tam są zawarte

pozdrawiam

dołącz do klubu

No jak mowielem zy wyslalem to wyslalem i to chyba nawet 2 razy

Cytat:
2003-10-14 08:46:43, satiz pisze:
No jak mowielem zy wyslalem to wyslalem i to chyba nawet 2 razy

no teraz widać że wysłąłeś zobacz nad foteczke obok masz jużwolny słuchacz widzisz ?? za jakiśczas jeśli będziesz sie udzielał i będziesz grzeczny zostanie przydzielony Ci status pełnowartościowego klubowicza

Och jakis Ty slodziutki Damianku!!!
Cytat:
za jakiśczas jeśli będziesz sie udzielał i będziesz grzeczny zostanie przydzielony Ci status pełnowartościowego klubowicza

-----------------

moge zostac sympatykiem klubu 127? jak takowy powstanie..
lubie 127 z pierwszej serii z drugiej szczególnioe z silnikiem sport no i z trzeciej ... w ogole super wóz.

Cytat:
moge zostac sympatykiem klubu 127? jak takowy powstanie..

no proste ze tak
jest zainteresowanie spore...
bede dawal znac!!!
pozdro600

-----------------

Cytat:
...a tak na marginesie..klubem jest F&F....to naprawde swietny klub!....osobiscie nie znam bardziej solidarnego i zorganizwanego w Polsce!...

Ekhmmm.. www.126fan.pl????

Cytat:
2003-10-16 00:40:19, Zuraw pisze:
Cytat:
...a tak na marginesie..klubem jest F&F....to naprawde swietny klub!....osobiscie nie znam bardziej solidarnego i zorganizwanego w Polsce!...

Ekhmmm.. www.126fan.pl????

czy mając fiata 125 lub 131 moge nalezec do 126 fan?