[s]felgi MELBER 5,5J13H2 ET26,4x98 + opony,m proszkowo,poler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Na sprzedaż alufelgi MELBER z oponami wielosezonowymi, felgi odrestaurowane w grudniu 2012r, renowacja odbyła się w profesjonalnej firmie w Warszawie, felgi zostały wyprostowane, wypiaskowane, następnie pomalowane proszkowo na kolor złoty, zeszlifowany i wypolerowany rant po czym jeszcze raz całe pomalowane na bezbarwny(oczywiście też proszkowo). Dzięki temu zabiegowi nie trzeba martwić się o polerowany rant, wystarczy tylko mycie . Felgi założone na poldka w sierpniu 2013r, przejeździłem na nich do października 2014r. Teraz czas zabrać się za jakieś 15stki :]

Poniżej wszystkie dane:
MELBER
5,5Jx13h2
ET26
rozstaw 4x98
otwór centrujący polonez

Opony wielosezonowe:

2x Dębica Navigator 2
Rok prod: kwiecień 2006
ok. 5,5mm bieżnika
2x Dębica Navigator
Rok prod: kwiecień 2004
ok. 5,5mm bieżnika
Opony ładne, nie spękane.

Felgi mają kilka plamek i malutkich odprysków. Myśle, że uchwyciłem wszystko na zdjęciach.
Koła przydałoby się wyważyć bo po zmianie klocków i tarcz na nowe, zaciski zjechały mi troche odważniki w przednik kołach.

Zdjęcia:

Reszta w albumie: www.fotosik.pl/u/gieras90/album/1706847

Na wszelkie pytania odpowiem na PW, bądź tutaj ew kom. 515-76-76-88(acz cos mi szwankuje). Możliwość przesłania jeszcze jakichś zdjęć na życzenie.

Odbiór, najwygodniej osobisty ale myślę, że wysyłkę też dało by sie załatwić (cena do ustalenia).

Cena: 1500zł do negocjacji (czekam na propozycje, najlepiej na PW )
Odbiór: Warszawa

UP^
Cena: 1200zł do negocjacji

UP^
Cena: 999zł do negocjacji

UP^
Cena: 900zł do negocjacji

UP^
Cena: 800zł

Sprzedane.
Do usunięcia.

Jednak nie sprzedane
Cena: 800zł

Dobra, teraz to mam nadzieje, że już sprzedane.
Do zamknięcia.