[OT] Impreza moze jakas......????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wiec proponowalbym wyjsc gdzies w piatel lub sobote na piwko do jakiejs knajpy. i tu pytanie (oczywiscie do osob chetnych i do tych co maja mozliwosc przyjechac) czy wolimy sie spotkac np. o 17-18 do np 22-23 tak zeby jeszcze zdazyc wrocic do domu ostatnim czyms czy moze np na 19-20 i posiedziec dluzej. mozemy wyjsc np do fausta (wstep 5 zl) mozna posiedziec mozna tez isc sie pobawic na parkiet, duzo fajnych kobitek i ogolnie moze byc milo. jak cos to zarezerwuje stolik. no wiec jak??? jak myslicie???ja bym byl za ))) paitek czy sobota????

ja odpadam..bo jestem 300zł w plecy, planuje mocne zaciśnięcie pasa i planuje iść do roboty na weekendy..zeby odrobic...
ale mysle ze klubowicze z krakowa chetnie by sie zabawili

no jak na razie salbo to widze koniu. ale moze ktos by chcial. zobaczymy. pozdrowki
ps. moze byc naprawde milo
ale z drugiej strony impra bez prezesa to chyba nie moze byc za brdzo )))

podjadę i zobaczę jak sie bawią klubowicze
zweryfikujemy ze schwepesem rozdamy plusy i minusy...a pozniej gorące krzesła

Skoro jakieś piwkowanie to może nad morzem . Pubik na samej plaży z niesamowitym widokiem na zatokę gdańską!! Sztormowa 10 za oknem, po 10 piwkach i w głowie. Tak do rańca samego a potem......kilka godzin pod autkami coby kac z nami nie wygrał!!
Co Wy na to myślicie!! Ja jestem za!!!!

jak w piatek zdaze to wpadne(jezeli to bedzie w piatek) bo w czwartek rano wyjezdzam i wracam w piatek popoludniu lub wieczor PREZES MUSI BYC!!!!!!!!!!!!!!!!! heh chodz na chwilke......

no widzisz simon troche daleko mamy do siebie ) ale to nic, szymon jak na razie jest nas az 2 i to jeszcze nie na 100% wiec chyba nie ma sensu, ale w sumie dopiero poniedzialek wiec moze cos sie wykluje jeszcze. pozdro

nom
jest nas dwoch tylko jak pisalem ja nie na 100% ale sie bede starał moze bedzie wiecej

Ej A co powiecie zeby sie za dwa tyg wybrac na impreze do extrema w piatek co ??? ja ide moze wpadniecie ????

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2003-10-13 21:17:48 ]

Tak, polecam Kraków, byłem od czwartku do soboty.
Zajebiste miasto , full knajpek , różnego rodzaju barów.

Pozdrawiam Krakowian i okolicznych mieszkańców ( sam mieszkałem w Rabce pare lat )

Pozdrawiam

Elo !!! ja jak zawsze chetny tylko cholera troche pozno mowicie...
W sobote ide do extrema. W piatek ? Nie moge nic obiecac ale na 80% jestem za

ja odpadam bo nie mam kasy , musze uzbierać pare groszy na przeróbke klatki

No dobra!! Teraz przyjadę ja (pociągiem) ale kolejnym razem Wy przyjeżdżacie do mnie (nas)!! Tylko w ciągu tygodnia bo w weekendy pracuję!!

hehe przyjedz tylko niech ktos jeszcze wpadnie bo troszki nas mało.....

trzeba podnieść spozycie alkocholu w Polsce. jestem na tak

fajne sa z was chlopaki ale ustawilem sie z fajniejszymi laseczkami na spotkanie.... ps.. zaraz pewnie napiszecie zebym je zabral ze soba... ale raczej nie ew. zobacze jeszcze moze przeloze stpotkanie

Cytat:
2003-10-14 20:59:32, misieq pisze:
fajne sa z was chlopaki ale ustawilem sie z fajniejszymi laseczkami na spotkanie.... ps.. zaraz pewnie napiszecie zebym je zabral ze soba... ale raczej nie ew. zobacze jeszcze moze przeloze stpotkanie

Zabierz ze sobą :p

dobra to chyba nic z tego nie bedzie. moze nastepnym razem jakos!! napiszcie jakby co. pozdro

Też niedałbym rady piątek=extreme

Cytat:
2003-10-14 21:30:19, SzymonX pisze:
Cytat:
2003-10-14 20:59:32, misieq pisze:

Zabierz ze sobą :p

zabierz je ze sobą

widzialem ze tak powiecie.. ale to znaczy ze normalne z was chlopaki