Errata ksiazki serwisowej.!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nio i doczekaliście się.!

errata

A czy jest gdzies cala ksiazka online?? Albo moze cos do samodzielnego majsterkowania??

pozdrawiam,

Jest... do kupienia

szkoda, ze dok. pdf nie chce sie otwierac spowodu bledow

Może masz uszkodzony plik w trakcie ściagania? U mnie otwiera sie bez problemu.

Przeinstaluj Acrobata. Miałem to samo 2 miesiące temu... bo dzięki uprzejmości Adminka byłem na "liście uprzywilejowanych".

thx - tak zrobię

Rany! Nie zaglądałem dawno - a tu opis klimy do książki serwisowej. No mistrzostwo świata. Teraz tylko czekam, aż się to ustrojstwo zepsuje

A ja nadal nie mogę się doszukać w Naszej książce serwisowej CD opisu silnika 1.8 i 2.0, wszędzie jest tylko 1.5 .... czy tylko ja mam ten problem

A spróbuj się udać do jakiegoś ASO DU i zapytać, tak z czystej ciekawości czy mają coś takiego. Sam jestem (mimo, że mnie to nie dotyczy) ciekaw.

a ja chcialbym sie dowiedziec dlaczego jest zablokowana mozliwosc skopiowania np jednej kartki i umieszczenia jej na stronie np zeby komus pokazac jak cos jest zbudowane
a tak zeby pomoc to musze szukac na ruskiej stronie katalogu czesci

blokada antypiracka.!

chociaż z tego co mi wiadomo to moje opracowanie można też nabyć na stadionie 10-lecia w warszawie.!!!!

Swoją drogą jestem dumny ktoś spiracił mojego pirata..... zrobiłem coś co jest piracone... kurde jestem ofiarą ...... chyba udam się do NSA...

Żeby tylko na stadionie. TUTAJ na Allegro znajdziesz... i to jeszcze cena 41 zł nie jest ceną minimalną.

Krzysiek-Diackon masz rację silniki 1.8 i 2.0 są wyraźnie dyskryminowane. Może skorzystamy z przysługującego mniejszości prawa i zwrócimy się do międzynarodowego trybunału o odszkodowanie za straty moralne - to taki dzisiaj powszechne i modne
A poważnie to od dłuższego czasu jak tylko jestem w jakieś księgarni to szukam książki serwisowej od Opla Vectry A. Tam podobno był podobny silnik. Może komuś uda się coś takiego dostać. Zrobiłby kopię elektroniczną i za drobną opłatą (zwrot kosztów zakupu i poświęcoonego czasu) rozesłał do zainteresowanych.

Cytat:
Wydana przez Daewoo Corporation dla autoryzowanych serwisów. Składa się z dwóch tomów (ponad 1000 stron) obszernie opisujących sposoby naprawy oraz diagnostyki wszystkich elementów samochodu Daewoo Espero. Oprawiona w twardą okładkę zapobiegającą zniszczeniu w ciężkich warsztatowych warunkach. Cena tego opracowania w Daewoo wynosiła - 500zł.
Książka jest w idealnym stanie nie posiada żadnych znamion użytkowania, nie jest pobrudzona ani potargana

Piotr-ek no faktycznie Adam oferuje praaawie taką samą

Cytat:
Wydana przez Daewoo Corporation dla autoryzowanych serwisów. Składa się z dwóch tomów (ponad 1000 stron) obszernie opisujących sposoby naprawy oraz diagnostyki wszystkich elementów samochodu Daewoo Espero. Oprawiona w twardą okładkę zapobiegającą zniszczeniu w ciężkich warsztatowych warunkach. Cena tego opracowania w Daewoo wynosiła - 500zł.
Książka jest w idealnym stanie nie posiada żadnych znamion użytkowania, nie jest pobrudzona ani potargana

Piotr-ek no faktycznie Adam oferuje praaawie taką samą

Brrr... pop... mi się.

a teraz was zaskocze.!!!!!!!!!1

a z jakiego miasta jest ten allegrowicz co.?????

Matołki to ja.!!!!!!!!!!!! handluje na allegro.! tyle ze oryginełem.!