WITAM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich jestem nowy na forum więc postanowiłem sie przywitać. Fajnie że wreszcie udało mi się znaleźć jakieś forum właścicieli Hyundaiów
Pozdro

WITAM W GRONIE HTG a jaka masz furke??bo nie widze..

Witamy witamy! No wlasnie ???

Witeczka...tez jestem ciekaw, jaka furka uraczysz HTG, hehe
pozdro

Ja rowniez witam i tez jestem ciekaw jakim bolidem sie poruszasz.

siemka!

witam i o bolid pytam

Hyundai Lantra
sorki ze dopiero teraz odpowiadam ale troche zaganiany jestem teraz i rzadko w necie bywam

a jaki dokladnie?????!!!! ale Cie za jezyk trzeba ciagnac

2l model J-2
biały kolorek i brzydka seryjna felga na zime
już sie poprawiam jeszcze jakieś info o autku ??

Witam w klubie Hyundai Tuning Group.
Mam nadzieje ze ci sie u nas spodoba

już prawie wszystko tylko jeszcze foty zapodaj na forum i do Witka na strone i bedzie cool

niestety nie mam mozliwosci umieszczenia na stronce wiec moge przesłac komus na maila

LANTRA

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2003-10-29 09:18:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2003-10-29 09:19:24 ]

wyslij zdjęcia na adres witurb.iap.pl do Witka on u siebie umieści tylko dodaj jakiś opis

P.S.

Prosze o nie pisanie post pod postem w ciągu paru minut. Z góry dziękuję

i jeszcze kilka fotek:

na spocie

bok po optarciu

w towarzystwie Ecorta i Preludy

Sorkiz a te kilka postów pod sobą, mam pytanie jak można usunąc posty ?? to bym zredukował ich liczbe

[ wiadomość edytowana przez: Oddi dnia 2003-10-29 09:32:15 ]

fajna masz ta lantre, zwlaszcza silnik!!!!z chcecia bym taki silnik u siebie wsadzil, co do Twojego boku, moze to rodzinne (chodzi o Lantry ) ale mialem ten sam bok obtarty!!! i tak samo wygladalo!!!

ogólnie autko wygląda spoko (mam w końcu tez takie ) tylko felgi są strasznie wyjściowe (mam takie same) a co do obtarć to mnie zawsze po lusterku i błotinku prawym traktuja (a zwłaszcza wkur... to jak się ma lusterka elekt.)

no to fakt!!! ja tez zawsze ma wszystko na prawej stronie, nie wspomne juz a prawym tyle!! jak jakies palanty parkuja, lub wyjezdzaja zawsze zostawiaja jakies obtarcia! ale co sie dziwic!! ludzie nie szanuja swojego a co dopiero cudze!! ja jak wysiadam z fury, zawsze trzymam drzwi zeby mi nie uciekly i nie walnely w inny samochod, ale co z tego! jak zaraz mi ktos przypier..li, a juz kur..ca mnie bierze jak zaparkuje jakis burak 3cm od Twoich drzwi!!! takiemu nigdy nie daruje!!!

temat buraków parkujących na cm od dzrwi to już inna sprawa albo debili którzy w linie nie potrafią sie zmieścić, kto takim ludzią dał prawka.
Mój prawy bok też już sie wycierpiał, po tym przytarciu co było na zdjęciu, później jakiś pajac parkując wjechał mi w prawie przednie nadkole, pogioł i uciekł, niezdążyłem go zobaczyć kiedy - całej jego szczęście bo bym później cała warszawe zwiedził żeby go znaleźć za moją Lanterke

Lantra naszczęscie już sie lepiej prezentuje (fotki troche nieaktualne) prawy bok naprawiony (już bez żadnych optarć) i wygląd przedniego zderzaka sie troche zmienił

no i nowe felgi już czekają na wiosne

[ wiadomość edytowana przez: Oddi dnia 2003-10-29 10:09:43 ]