Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
AdamskiJan Gdańsk | 2016-02-05 12:27:13 Krótko po zrobieniu prawa jazdy jechałem wąską drogą za miastem. Samochód przede mną zwolnił i zjechał na prawą stronę, żeby przepuścić jadącą z naprzeciwka ciężarówkę. Odległość między nami była spora, ale nie wziąłem pod uwagę, że droga jest jeszcze śliska po deszczu i zatrzymałem się dopiero na jego zderzaku.
Na samochodach nie było nawet ryski, ale stres był ogromny. [ wiadomość edytowana przez: AdamskiJan dnia 2016-02-05 12:28:25 ] |
verva Kraków | 2016-02-28 12:33:18 Jedna drobna (konieczność wymiany wahacza), wymuszenie pierwszeństwa przez osobę X, musiałem odbić i przywaliłem w wysoki krawężnik ![]() |
Bielart_pl Wrocław | 2016-10-24 12:14:46 Wymiana wahacza czy drobne ryski to chyb akurat najmniejszy wymiar kary jaki może nas potkać podczas pierwszej stłuczki, ja pamiętam że miałem cały zderzak do wymiany po spotkaniu ze zwierzyną leśną, to była moja pierwsza stłuczka czy też kolizja. |
Daniell Warszawa | 2017-07-18 15:07:50 Pamiętam swoją pierwszą stłuczkę, nie było to na bezdrożach, ale w mieście.
Na szczęście nikomu nic się nie stało, samochód odwiedził serwis daimlera skończyło się na drobnych robotach blacharskich,a ja miałem krótki czas oczekiwania na naprawione auto. |
Qbat-autoczesci_pl Warszawa | 2017-08-03 10:02:05 Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało, a poza tym wszystko da się naprawić lub wymienić bo w końcu to tylko stłuczka. Jeżeli będziecie potrzebować części, to zapraszamy do nas, gdzie znajdziecie ich szeroki wybór. |