Oceńcie moje 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

narazie jedno zdjecie -wiecej jak kupie aparat cyfrowy - poniewaz na "kolegow" z terytorium nie mam co liczyc - poniewaz zostalem zdegradowany do stopnia bywalec po naklejeniu F&F - jeszcze beda inne felgi - wlem chrmowany i otoczka do niego tez chrmowana - i masz tez 126p - chromowane - ale to wkrotce - aha - no i klamki tez . . . . .. i jak sie podoba :> ?

sorki ze nei wyszlo -ale to byla moja 1 proba - zdjecie w profilu

witam na forum malanek zadbany widac ze sie o niego starasz a pozatym to ma cos w sobie co mi sie podoba
pozdrawiam

Calkiem sympatyczny.
Widac,ze wlasciel dba o swoj pojazd!

spotkałem sie z tym maluszkiem na żywo w krakowie na zlocie

Mi sie rowziez podoba. I nawet kolpaki mnie nie odstraszaja jak w niektorych maluchach chociaz i tak bym byl za ich sciagnieciem.

no one beda sciagniete - a zwykle szare felgi sa beznadziejne - zle to wyglada - beda zupelnie inne felgi i wiecej foto wkrotce

Ciekawy MAluszek podoba mi sie ))

zaraz zaraz.... skąd ja go znam
hehe a poważnie - autko technicznie bliskie serii (narazie) a potrafi objechać tuningowanego malana (np. mocha)
Osobiście prowadziłem go, chodzi jak przecinak. ma niesamowicie zdrową blache (czego nie da się powiedzieć o mojej) super materiał do różnych tjuninków (inny silnik )
kto wie..

aha pamiętam ten wóz. od razu zauwazyłem te progi. trudno przez nie zapomniec o tym aucie.

Jak dlamnie to zajebista fura!!!!!!!!! i niedługo ma tam zamieszkac 47 kucyków....wypas...STASIU pozdro dla ciebie i Emilki.no i wszystkich F&F..

Troche nie mój styl ale ładnie wygląda, ciekawe co będzie dalej...
BTW - troche małe zdjęcie w tym profilu, to jest lepsze :

doszly pozostale foto - podswietlanie - tanie iproste - nie wlaczam go . .ale jest - jeszcze na starych zderzakach foto . . .

AA stasiu to ty !!!!!!!!
Ten malec spoko oprcz tych progów ......
Fajne tylko ja chce twój zamek od klapy

Projektant kołpaków z Matiza chyba nie miał pojęcia że zrobią taką karierę wsród tjuningów w Polsce. Te gładkie klapy już trochę nudne są. Zero oryginalności! Ludzie to wam się naprawde podoba?

może i zadbany ale:
wielki minus to kolpaki !
biale lampy ! do chrom zderzaków
przyciemniane szyby
gładka klapa...wogole nie idzie z parą z chrom zderzakami ( połączenie nowoczesności z przeszłością )
patrzyłes co sie dzieje pod progami

zdecyduj sie....albo rybki albo akwarium...

auto jest zdroqw jak ryba 10 lat stalo pos wiata - gdy go kupilem za 10 zloty - mialo przejechane 37 tys km - wiec wszystko tam jest ok - po 2 autko ma sie podobac mi a innym - po 3 kolpaki lada dzien po niedzieli "zchodza" z auta po 4 klapa jest caly czas poddawana modufikacja - takze nie bedzie taka jak wszystkie insze . . . pozdr. .

mnie sie osobiscie nie podoba strasznie festyniarski te progi klapa łe

nie kumam tego polaczenia stylu progow z chrom zderzakami..ni w 5 ni w 9
Biale lampy to ju zpowoli staje sie classic'a

stasiu jak auto ma się podobac tylko tobie (a tak napisałeś) to po co piszesz na forum czy nam się podoba jak i tak Cię to nic nie obchodzi hehe