Kolekcja braci Schlumpf

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
....było ich dwóch....mieli dobrze prosperujaca firme włokiennicza...zarabiali milinony....kupowali najpiekniesze samochody swiata....zbankrutowali...zostały samochody i muzeum!

...to miejsce gdzie chciałbym umrzec...

komantarz chyba zbedny!

PIEKNE samochody!!!!!!!!!!! i to wszystkoo bylo ich?? Niesamowite autka

a gdzie jest to muzeum ?

LOCATION: The museum is located 5 minutes from Mulhouse town centre the A36 motorway, 15 minutes from "l'Écomusée d'Alsace", 20 minutes from Colmar and Bâle, 60 minutes from Strasbourg.
ACCESS: via the A35/A36 motorways, take the "Mulhouse Centre" exit. From central Mulhouse take bus number 17 or bus number 4 from the railway station

jade napewno!

w tym momencie nie widze lepszej pracy dla mnie niz zostac tam "muzealnym czyscicielem karoserii" z checia pracowalbym po 16 godzin na dobe polerujac wszystkie te blachy...

Przefury............kiedys to byla motoryzacja a teraz lanosy i inne brzydactwa plastikowe

Ciekawe kogo są teraz te wszystki auta...
ich wartość musi być zawrotna...

Ale futki mieć taką jedną....

Żeby chociaż było mnie stać na dziesiątą część najtańszego auta. Autka przepiękne, i niestety pozostające w sferze marzeń przeciętnego śmiertelnika Ja mogę tylko popatrzeć i wsiadając do swojego boba pomyśleć że jadę właśnie jednym z takich cacek.

Cytat:
2003-10-14 15:01:28, qbaletek pisze:
...to miejsce gdzie chciałbym umrzec...

to miejsce gdzie chciałbym codziennie wstawać!!
tak powinien wyglądać mój pokój!

Cytat:
....było ich dwóch....mieli dobrze prosperujaca firme włokiennicza...zarabiali milinony....kupowali najpiekniesze samochody swiata....zbankrutowali...zostały samochody i muzeum!

Dodac mozna tylko tyle ze gdyby nie ich pasja do samochodow to pewnie byliby magnatami wlokienniczymi bo zbankrutowali wlasnie z powodu wydawania pieniedzy na samochody.Mają kolekcję większą niż muzeum ferrari.Dodam tylko że auta były najscislej strzezona tajemnica firmy,pracowali przy nich tylko wybrani pracownicy zobowiazani do dochowania tajemnicy a samochody byly strzezone przez 24h/dobe w zamknietym hangarze

Miałbym tyle kasy też bym zrobił sobie taką kolekcje, w takim miejscu chyba bym zamieszkał i od rana do nocy napwał bym sie pieknem tych aut, żeby zebrac taką kolekcje modeli takich to juz duzo kasy a co dopiero prawdziwe wozy. Jestem w szoku

Jeeesuuu ile fajnych autek
Przefury - dobre BULLITT
Cytat:
2003-10-14 17:02:38, simon_pg pisze:
Żeby chociaż było mnie stać na dziesiątą część najtańszego auta. Autka przepiękne, i niestety pozostające w sferze marzeń przeciętnego śmiertelnika (...)

Eeeee, ja tam mam taką furę co jeszcze nie jest taka plastikowa i "bezduszna" jak obecne - fotki w profilu