| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-10-15 17:25:52 ja mam namiary na 2 dobrych blacharzy ale obaj mają warsztaty na obrzeżach krakowa
1 w zastowie bardzo tani i dobry ale przeważnie ma 3 miesieczne terminy oraz jeszce tańszego ale pedatycznego który zrobi ci to porzadnie obaj nie dają kwitków porostu zostawiasz im auto i odbierasz w umówionym terminie jeżeli chcesz namiary na któregoś z nich to daj znać a przysle ci je na priv |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-10-22 22:25:34 czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje?? chodzi mi o Kraków/obrzeża. muszę zmienić lewy błotnik, wspawać dwa kawałki podszybia przedniego, dwa tylnego, część pasa przedniego, na której spoczywa zapas i aku, wzmocnić blachę pod przekładnią kierowniczą... cena, którą mi powiedziano w dwóch warsztatach oscyluje wokół 400-500 (z konserwacją). juro jadę do kolejnego, zależy mi na czasie /jak najszybciej/, ale także na cenie - tylko nie polecajcie mi żadnych druciarzy-hefciarzy - nie chcę, żeby te blachy mi zardzewiały po roku.. |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-10-22 23:32:35 Jedź do Pomarańczy zostawisz im samochód na kilka dni i zrobią napewno...znajdą dla ciebie czas.
Nie ma go na gadu-gadu zbyt często ani na sieci..ale ma sie pojawic 25 na spocie FSO w Krakowie, wiec po KR Rally zostaniesz i znim pogadasz... |