Szybkie pytanie: blacharz w krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jesli uznacie ze temet jest bez sensu to go usuncie.
potrzebuje blacharza do pospawania tego zlamanego , urwanego wachacza z przodu(zardzewialo mocowanie..wielu juz widzialo).
i teraz pytanie. gdzie ? ile to mnie wyniesie? zalezy mi na tym aby to byle jak i tanio pospawac...przyznaje sie. moze wiecie ggdzie to tanio zrobią. dodam ze auto nie jeździ wiec nie moge pojechac do blacharza a on mi zawola : panie tu i pińcet nie pomoze... musze z gory wiedziec ze mi gosciu zrobi.
aha!!
jak oddaje auto do blacharza to dostaje jakis kwitek? czy po prostu daje nieznajomemu gosciowi auto z kluczykami a potem zabieram z powrotem...to mi sie nie podoba

[ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-10-15 15:45:51 ]

ja mam namiary na 2 dobrych blacharzy ale obaj mają warsztaty na obrzeżach krakowa

1 w zastowie bardzo tani i dobry ale przeważnie ma 3 miesieczne terminy

oraz jeszce tańszego ale pedatycznego który zrobi ci to porzadnie

obaj nie dają kwitków porostu zostawiasz im auto i odbierasz w umówionym terminie

jeżeli chcesz namiary na któregoś z nich to daj znać a przysle ci je na priv

czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje?? chodzi mi o Kraków/obrzeża. muszę zmienić lewy błotnik, wspawać dwa kawałki podszybia przedniego, dwa tylnego, część pasa przedniego, na której spoczywa zapas i aku, wzmocnić blachę pod przekładnią kierowniczą... cena, którą mi powiedziano w dwóch warsztatach oscyluje wokół 400-500 (z konserwacją). juro jadę do kolejnego, zależy mi na czasie /jak najszybciej/, ale także na cenie - tylko nie polecajcie mi żadnych druciarzy-hefciarzy - nie chcę, żeby te blachy mi zardzewiały po roku..

Jedź do Pomarańczy zostawisz im samochód na kilka dni i zrobią napewno...znajdą dla ciebie czas.
Nie ma go na gadu-gadu zbyt często ani na sieci..ale ma sie pojawic 25 na spocie FSO w Krakowie, wiec po KR Rally zostaniesz i znim pogadasz...