Te okropne siedzenia!!! i kierownica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ludziska czy u was tez sa takie slabe siedzenia .mam polamane dwa przednie fotele i szlak mnie trafia bo nigdzie nie moge ich kupic(nie nowych)moze ktos z was ma jakis pomysl.moze jakies inne pasuja.inany temat to ciezko obracajaca sie kierownica(bez wspomagania).moze wiecie gdzie mozna w okolicach gdanska dostac jakies tanie czesci np.tapicerke,siedzenia i inne plastiki nie musza byc nowe.pozdrawiam wszystkich esperoli!!!!!szumles@wp.pl

Masz espero z 2-giej ręki? To w życiu bym nie wziął bez wspomagania - nawet jakby blacha była ze złota

poszukaj w anonsach(taka gazeta )
ja dzis sie pytalem o fotel kierowcy ale powiedzieli mi ze sprzedaja parami po 400zl/ szt

chyba Lee naprawiał fotele samemu poszukaj na forum był tam dokładny opis naprawy

Mam dostęp do espero na rozbebranie, więc daj znac co potrzebne a ja tobie napiszę czy to jest dostępne i w jakiej cenie.
Pozdrawiam Rysio

witam miałem dokładnie ten sam problem chodzi o siedzenia ale rozwiąlałem go w ten sposób, że kupiłem jedno używane te od pasażera i już nie ma prolb emu

@ Rysio 42
mnie potrzebna jest szybka znajdujaca sie w lewych tylnych drzwiach
nie ta opuszczana tylko stala
pekla mi uszczelka zachodzaca na tylny slupek a uszczelka nie wystepuje sama tylko z szybka
zorientuj sie czy jest tam jeszcze w jakim jest stanie i za jakie pieniadze i daj znac

Szybka napewno jest . Za ile ? Nie wiem. Ale mogę się dowiedzieć. Pytanie tylko jest następujące. Czy ona jest wklejana czy wetkana na uszczelkę ? Bo jak wklejana to może być problem z jej wycięciem.
Pozdrawiam Rysio

hej
ale mnie jest potrzebny komplet szyba z uszczelka
ona w dzrzwi jest wcisnieta i przykrecona na gorze 2 srubkami
ja szybe mam cala ale uszczelka ma taki wypust ktory zachodzi na tylny slupek i wlasnie ten kawalek uszczelki mi pekl
a czy do drzwi jest wklejone to niewiem
popatr jak sie da wyjac i to spytaj ile to ma kosztowac i dzj znac
dzieki za wszystko

Ja bym wzioł (jeśli są) te dwie palstikowe osłony osłaniające silnik od spodu. Może ktoś wie gdzie dostać tanio te osłony w Warszawie??????

Cytat:
2003-10-15 22:47:38, Rysio42 pisze:
Mam dostęp do espero na rozbebranie, więc daj znac co potrzebne a ja tobie napiszę czy to jest dostępne i w jakiej cenie.
Pozdrawiam Rysio

Witam!!!
Nie wiem czy jeszcze by był, ale ja bym był zainteresowany mechanizmem wycieraczek za jakąś rozsądną cenę

u mnie mechanik przy okazji innej naprawy wypucowal caly uklad kierowniczy czy jak to tam sobie nazwiemy - rozebral, poczyscil, zlozyl i kreci sie duzo lepiej nie mam wspomagania i nie chce miec .

Co do siedzeń - niedawno widziałem ogłoszenie w Autogiełdzie Dolnośląskiej - zajżyj tam, powinny jeszcze być, ale sprzedawca jest chyba z Opola.
www.autogielda.com.pl

Pozdr.,
Wrolo

co do foteli to idelanie pasuja fotele od opli kadetta astry vectry a
Najladniejesz byly w wersjach GT i GSI za dwa przednie chca ok 200 -250 pln w przyzwoitym stanie
co do wspmagania to pompe mam do silnika 1,5 moge sprzedac
a maglownice widzialem na allegro

Cytat:
2003-10-26 10:25:15, VIGGEN pisze:
co do foteli to idelanie pasuja fotele od opli kadetta astry vectry a

Tak z ciekawości. Pasują bez niczego? Tzn. wyjmuję stary, wkładam nowy i to wszystko?