MotoNews.pl

Dokładka pod zderzak do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie pytanie od czego jest ta dokładka w tym malcu na fotkach Taka akurat bardzo mi się podoba i będę myślał nad założeniem takiej do swojego kaszla , tylko nie wiem z czego to jest . A tak przy okazji to kozak ten malec, zna ktoś może właściciela?

Ja swoją dokładke robiłem sam.
Forma,żywica i wyrównanie szpachlą.
Mnóstwo przy tym roboty ale jak zrobisz bedziesz miał pewność że nikt takiej samej mieć nie będzie

hmm, nie jestem zwolennikiem plastików, aczkolwiek ta dokładka nie razi oka jest bardzo schludna...nie te takie robione ze zderzaków....ochyda łeeee

Taka dokładka pasuje po małych przeróbkach od GOLFA 3 kolega ma tak zrobione i wygląda spox.

no nie powiem.nie lubie dokladek ale taka do duzego zdezaka...naprawde estetyczna

ten pomarańczowy maluch jest z częstochowy trzeba by było z tamtymi chłopakami pogadać

ładna..a naleze do tych co na widok plastku dostaja odruchów wymiotnych..

Spoko cieszę się że się wam podoba ale chodzi mi o to od jakiego autka ona jest, wie ktoś .

Kurcze, kiedyś miałem nawet maila do właściciela tego auta, ale niestety padł dysk w kompie i maila utraciłem, a właściciel maluszka już się więcej nie odezwał.

Na tym większym foto wygląda to zaje...fajnie. Ale na tym małym coś tak jakoś nie bardzo. P.S. Dobry prześwit ma ten malec Mi takie cos bardzo odpowiada

Na tym większym foto wygląda to zaje...fajnie. Ale na tym małym coś tak jakoś nie bardzo. P.S. Dobry prześwit ma ten malec Mi takie cos bardzo odpowiada

to chyba od Corsy, nie wiem jak sie nazywa ten model ale to ten z okraglymi lampami z tylu, chyba poprzedni..dzisiaj tak mi wpadla w oko taka i miala podobna dokladke..

Chyba masz rację bo dzisiaj wbiłem się do garażu ojca (corsa b rocznik 99) i całkiem podobna tak dokładka - tylko że trzeba ją skrócić. Chyba właśnie od corsy będę zakładał. Aha jak to się montuję

Jakimiś spinkami do zderzaków albo po prostu przewiercasz zderzak i podkładke w paru miejscach i łapiesz to śrubkami z dużymi podkładkami

Cytat:
2003-10-16 20:05:18, Simon_126 pisze:
Spoko cieszę się że się wam podoba ale chodzi mi o to od jakiego autka ona jest, wie ktoś .

Jest to skrócona dokładka od seata ibizy/cordoby - tego najwcześniejszego modelu poprzedniej generacji.

Zamocować - trochę spinek, trochę szpachli - jak się jeździ maluchem to trzeba kombinować takie patenty

[ wiadomość edytowana przez: porthos dnia 2003-10-17 12:35:41 ]

Cytat:
2003-10-17 12:32:07, Porthos pisze:
...jak się jeździ maluchem to trzeba kombinować takie patenty

Jeśli chodzi o kaszla to tylko na komponentach... .

Cytat:
2003-10-17 12:32:07, Porthos pisze:
Cytat:
2003-10-16 20:05:18, Simon_126 pisze:

Jest to skrócona dokładka od seata ibizy/cordoby - tego najwcześniejszego modelu poprzedniej generacji.

Zamocować - trochę spinek, trochę szpachli - jak się jeździ maluchem to trzeba kombinować takie patenty

[ wiadomość edytowana przez: porthos dnia 2003-10-17 12:35:41 ]

ot tej takiej starej kanciatej Ibizy ??? B.T.W: Najładnijejszej z wszytstkich..