Sprzedam oryginalne alufelgi z Espero....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!!

Po wymianie opon na zimowe (w końcu bo już mnie słabiły dziadowskie Dębice Furio - szajse ) stwierdziłem, że na wiosnę już ich napewno nie założę . Tak sobie pomyślałem, że jak już wymieniać to na większe. Mam mały dylemat, bo na te alumy co mam wchodzi tylko seryjne ogumienie, także na większe opony trzeba niestety większe fele Dlatego chciałbym najpierw Was spytać ile jesteście w stanie dać za orygninalne alumy z Espero, bo muszę wiedzieć jakby mnie finansowo przyszła taka wymiana Felgi są identyczne jak ma Cwikus - także można obejrzeć bo narazie jeszcze zdjęc nie mam. Powiem tylko, że jedna felga była spawana, ale bez śladu. Felgi nie biją i śą w bardzo dobrym stanie. Spójrzcie tylko na Esperaka Cwikusa jak się kapitalnie prezentuje na tych alumach , dlatego sam jeszcze nie wiem czy sprzedać czy nie - wszystko zależy od Waszych propozycji

Pozdrawiam i czekam na propozycje

Używane alusy to śliska sprawa.
400 zł. to wszystko co mógłbym dać.
Zwłaszcza ,że jedna była spawana - to chyba rozsądna propozycja.

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-10-16 20:24:02 ]

ja zaryzykuje i dam 450

Przy naporze konkurencji jestem w stanie dać 500 zł.

530 czuje sie jak na allegro, ale za spawane wiecej nie dam niz ta sume co napisalem wiec Jaco daj zyla wicej i sa Twoje
moze troszke poczekam i jakies 15'' beda

a skoro juz sie pojawił post z serii sprzedam to moze ktos by chciał kupic za niewielkie pieniadze głośniki samochodowe JBL GT5.0c - 13cm srednicy, mam je z maskownicami i pierscieniami, glosniki w stanie dobrym i za niewielkie pieniadze sprzedam

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2003-10-16 21:08:40 ]

PASSSS - felgi spawane - towar nie jest pełnowartościowy.
Poza tym to DU, a nie np. AEZ.
Jeśli Petersen się wycofa to dam Ci za nie 450 zł.
Faktycznie Petersen - jak na allegro - pozdrawiam Cię.

No Panowie !!! Zawiedliście mnie Takie ceny???
Przypominam, że to są aluminiowe felgi a nie stalowe Tak jak wspominałem - żadna felga nie bije. Jeżeli ceny będą nadal takie niskieto chyba jednak pozostanę przy nich bo jakby nie było nic im nie brakuje . Jakby ktoś miał jakąś ciekawszą ofertę to czekam...

Stary nie przesadzajmy-tak jak pisał Jaco to nie sa AEZ a DU i do tego spawane!!Nie wiem ile chcesz za nie ale jak ok np 800 to bardzo duuuuuuuuuzo chcesz, za tyle na allegro juz jest niezly wybor np 15''

Za 1200-1300 zl mozna miec nowy komplet 15"

400-500 zl to sensowna kwota

OK! Podjąłem decyzję
Sprzedam komplet za 600 zł

Jakby ktoś był chętny to mogę przesłać zdjęcia pokazujące co było powodem spawania felgi

jak co to proszę o kontakt

Kilka spraw.

1. Tez mi sie podobaja moje felgi
2. Felgi te nie byly oryginalnie montowane w Espero - tak donosza moje zrodla. Co wiecej, DAREK2 twierdzi, ze felgi te sa polskiej produkcji z Kwidzynia.
3. Jakosc mieszanki z ktorej byly wyrabiane pozostaje troszke do zyczenia w kwestii utleniania i korodowania. Ale spotykalem inne felgi innych firm, ktore do tych "od DU" nawet sie nie umywaly; ogolem za felaski dalbym ocene 7/10 i kupowalbym do 550zl, jesli jedna byla spawana (cokolwiek by sie jej nie stalo).
4. Nie zmieniaj felg bo sa rewelacyjne .

I Daewoowskie!

Cytat:
OK! Podjąłem decyzję
Sprzedam komplet za 600 zł

a ja odpowiem na to tak: jak będziesz chciał je sprzedać za 450 zł. to wiesz gdzie mnie szukać.....

i ja nie dam 600pln, na allegro licytowalem niedawno 15'' od Seata za 800 poszły i nie spawane

Stary za duzo kasy za nie chcesz - ja kupilem przez allegro prawie nowe felgi 15" i dalem za nie 540zl - podaje lnka :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16547778 . Tylko jeszcze musze sobie oponku kupic. Kasa ktora za nie chcesz to jest za duza - teraz felgi potanialy.
Pzdr

Gdzie Wy znajdujecie te felgi aluminiowe w dobrym stanie do espero za 400, czy 500 zł, ja jakos nie mam szczęscia?

Petersen! Masz jeszcze te głośniki? To są na przód? Aaa, za ile?
Pozdr. P.

a skoro juz sie pojawił post z serii sprzedam to moze ktos by chciał kupic za niewielkie pieniadze głośniki samochodowe JBL GT5.0c - 13cm srednicy, mam je z maskownicami i pierscieniami, glosniki w stanie dobrym i za niewielkie pieniadze sprzedam

czesc pyrek, napisz cos więcej o swoich głosniczkach, mam zamiar kupić sobie nowe do przodu właśnie myslałem o JBL lub alpine, przedewszystkim napisz jak długo je masz??

a co do felg to 400 zł wydaje mi się rozsądną ceną.

nie zrozumieliśmy się - chyba źle zacytowałem...
To ja się pytałem o głośniki i ja chcę kupić.
A pytanie było do Petersena - On pisał jakiś czas temu, że ma na sprzedaż...
Pozdr. P.

Aaaa, hehe No to faktycznie cytat byl troche dziwny

Także gremialne pytanie do Petersena: czy masz jeszcze głośniki do sprzedania?