Witam bardzo serdecznie szanownych forumowiczów i entuzjastów Łady.
Jestem zupełnie nowy na tym forum, żywię jednak nadzieję, ze zostanę tu na dłużej

Jednak do rzeczy.
Jak nadmieniłem w temacie interesuje mnie zakup pierwszego samochodu 4x4, a przede wszystkim zakup pierwszej Łady. Jestem zupełnie świeży w tym temacie i nie mam absolutnie żadnego obeznania z tmatem, jednak odkąd pierwszy raz zobaczyłem Ładę Nivę w internecie, poczułem "chemię", a gdy zobaczyłem ją na żywo i miałem okazję jechać w niej na miejscu pasażera, ta chemia od tamtej pory staje się tylko większa.
Dlatego chciałbym was prosić o pomoc w odnalezieniu dobrego pierwszego egzemplarza, który mógłbym "przytulić"
Nie żądam oczywiście odwalenia za mnie całej roboty
Przeglądałem wiele ofert w swojej okolicy i znalazłem jedną, która mnie zainteresowała:
https://www.otomoto.pl/oferta/lada-niva-sprowdzona-z-niemiec-na-wtrysku-ID6z9wjN.html#c7cba695c3
Oferta mieści się w moim budżecie, jednak trochę za daleko, bym beztrosko i w ciemno porwał się, by pojechać i ją obejrzeć. Nie chciałbym za pierwszym razem wpaść na "minę", która tylko mnie zniechęci do tej marki.
Stąd mam przede wszystkim zapytanie do was forumowiczów czy którykolwiek z was przyglądał się tej ofercie na żywo i mógłby mi coś więcej o niej powiedzieć? Mówię tu konkretnie o stanie blacharskim samochodu, stanie mostów, podłużnic oraz pracy maszynerii pod maską.
Jeżeli nie było nikogo takiego to z chęcią wysłucham też rad ze strony forumowiczów z bardziej wprawnym okiem, którzy prawdopodobnie mogą dostrzec więcej na zamieszczonych w ofercie zdjęciach. Docenię każdą formę wsparcia
Z góry dziękuję i Pozdrawiam