Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mrjaras Gdynia | 2019-03-01 14:44:09 Dzień dobry. Gdyby ktoś z Państwa chciał przetestować na swoim telefonie z Androidem aplikację, która potrafi obliczyć orientacyjny koszt zużytego paliwa, lub też np. średnie spalanie samochodu, to z pewną taką nieśmiałością polecam aplikację mojego skromnego autorstwa. Można ją sobie pobrać za darmo z Google Play, czyli o tu:
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.appybuilder.projektjaras.Paliwo&hl=pl |
guzen asd | 2019-03-24 17:26:23 taki kalkulator to bardzo ciekawa opcja, dużo można dizęki temu zaoszczędzić |
QW442 Lublin | 2025-04-18 08:06:59 Cześć wszystkim,
Odkopałem ten wątek, bo ostatnio znów zacząłem śledzić koszty paliwa w moim aucie – ceny na stacjach nie dają wytchnienia! @mrjaras, Twoja aplikacja wygląda ciekawie, zwłaszcza że jest darmowa. Sprawdzę ją na Androidzie, dzięki za link! @guzen, zgadzam się, kalkulatory paliwa to świetny sposób na oszczędności, szczególnie przy planowaniu dłuższych tras. Sam korzystam z podobnego narzędzia online, kalkulator paliwa, który pomaga mi szybko przeliczyć spalanie i koszty na podstawie dystansu i cen paliwa. Używam go np. do porównania spalania w mieście i na trasie. Kilka pytań do forumowiczów: 1. Jak często sprawdzacie średnie spalanie? Robicie to na każdej trasie czy tylko przy dłuższych wyjazdach? 2. Macie jakieś triki na dokładniejsze pomiary, np. zawsze tankujecie do pełna na tej samej pompie? Chętnie poznam Wasze sposoby na oszczędzanie paliwa! |