Deja vu...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
robię trochę porządku na forum i wpadłem na fotki autka, które wydawało mi się że znam...
może ktoś poznaje? bo ja mam chyba deja vu

moze ktos z kogos sciagal....
ale watpie nazwalbym to raczej inspiracja wzajema... lub wspolna koncepcja...
a moze to to samo auto u dwoch roznych wlascicieli????
a moze fotka typy przed/po????
w kazdm razie podobne, wojewodztwo tez to samo.... czyli pewnie przedostatnia opcja...
a nie masz Goralu mozliwosci po profilach looknac????

jasne że mam (każdy ma), ale pozostawiam Wam przyjemność poszukiwań...
dodam tylko że to są dwa różne autka różnych właścicieli. Ale oba ze Świętokrzyskiego

Na pewno ten właściciel, który kupił zmienił sobie alufelgi i poza tym... zainstalował sobie elpega

eee mi sie wydaje że to ta sama Łada...
obie mają nawet przedni Samarowski zderzak z tyłu

jeśli to samo auto, to po co "nowy" właściciel przekładał wpust gazu z tyłu na prawy bok zderzaka...?
i po co zmieniał listwy progowe... ?

ale kombinujcie dalej

Ale skąd Góral wiesz, że stary właściciel też miał "elpega"? Może to nowy sobie założył?
Albo ewentualnie druga wersja: właściciel się nie zmienił, tylko mu np. rąbneli tablice i dlatego musiał się przerejerstrować? Albo np. jak kupował tą Samarę to wzioł ją na kredyt i przerejerstrował jak tego kredyta spłacił? Bo jak się bierze samochód w leasing, to tak właśnie trzeba zrobić - gdy się kupuje to po raz pierwszy trzeba zarejerstrować, a gdy już się spłaci raty - to po raz drugi. Więc może tak?

Co by nie mówić są piękne .

Cytat:
2003-10-18 11:36:07, mily_byd pisze:
Ale skąd Góral wiesz, że stary właściciel też miał "elpega"? Może to nowy sobie założył?
Albo ewentualnie druga wersja: właściciel się nie zmienił, tylko mu np. rąbneli tablice i dlatego musiał się przerejerstrować? Albo np. jak kupował tą Samarę to wzioł ją na kredyt i przerejerstrował jak tego kredyta spłacił? Bo jak się bierze samochód w leasing, to tak właśnie trzeba zrobić - gdy się kupuje to po raz pierwszy trzeba zarejerstrować, a gdy już się spłaci raty - to po raz drugi. Więc może tak?

A bo na obu fotkach widać wpusty do tankowania lpg...
Musiałby się raczej przeprowadzić, bo jedna tablica jest kielecka, a druga "pod"kielecka.. Raczej nie sądze, aby ktoś brał samarę w leasing...
ale kombinujcie, kombinujcie...

A ja zadałem sobie trochę trudu, przejrzałem listę klubowiczów z kieleckiego z Samarkami i mam odpowiedż:
TK 32679 widnieje w profilu Jurka_Bromby a TJE A778 w profilu Michała_Sędziszów. Proste co?
Andrzej

ta pytanie tylko czy to są czy nie są te same autka
ale tego można sie dowiedzieć chyba tylko od właścicieli

Cytat:
2003-10-18 15:23:20, andrzej_krakow pisze:
A ja zadałem sobie trochę trudu, przejrzałem listę klubowiczów z kieleckiego z Samarkami i mam odpowiedż:
TK 32679 widnieje w profilu Jurka_Bromby a TJE A778 w profilu Michała_Sędziszów. Proste co?
Andrzej

Brawo Andrzej... wygrałeś pierwszą nagrodę, czyli uścisk dłoni prezesa.

Jasne że to są dwa różne autka, przecież to widać już na drugi rzut oka

Jedna nie ma koncowki rury wydechowej.

Ładziany nie sprzedałem nikomu i nadal nią śmigam, co do wyglądu to nie będę się wypowiadał na ten temat, ale chociaż mógł na inny kolor ją pomalować.
Michał Sędziszów ....też świętokrzyskie